:: |
Autor |
Poruka |
Marko Denser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jun 2007 Poruke: 30 Mesto: Surcin
|
|
Pozdrav svima,trazim dve pesme na koje sam naleteo slusajuci lokalne radio stanice u okolini Beograda,dosta poznajem domacu muziku ali ove dve pesme su mi ostale nepoznete,izvodjaci takodje,imaju slicnosti ali nisam siguran da se radi,u prvoj pesmi o Dusanu Kosticu a u drugoj o Merimi Njegomir.Prva pesma glas jako slican ili je to Dusan Kostic a tekst ide Natasa,sad si tudja zena,mogli smo imati sve...melodija setna a glas veoma prijatan jako podseca na Dusanove pesme,po produkciji bih rekao da se radi o periodu 1985-1990,a druga pesma takodje glas jako slican ako ne i isti kao Merima,deo teksta je:ja nisam zena za jednu noc ili nisam ja za jednu noc,taj melos zvuci kao iz perioda Meriminih pesama 1988-1992,da dodam probao sam po ovome sto znam od tekstova (sto je jako malo i nepotpuno) na google da nesto nadjem ali bez uspeha,pa ako neko nesto zna o kojim pesmama i izvodjacima je rec,bio bih zahvalan da mi javi.Unapred hvala i pozdrav svima!
|
_________________ Dens je,dens je uvek u fazonu,dens je uvek bio cool,na prekookeanskom brodu ili avionu,DENS JEA |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Prvo, dobrodosao u ovaj deo foruma sajta www.domaci.de !
Za pesme kojima ne znas naziv ili izvodjaca tu je tema Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača.... Kada saznas ko i sta je u pitanju, mozes se ovde obratiti clanovima za pomoc oko nalazenja pesama/albuma. Neophodno je i da u svojoj sledecoj poruci u ovoj temi ostavis svoju elektronsku adresu (email) na koje ce ti trazena pesma/album biti poslata.
Toliko od mene za sada, pozdrav Marko Denser!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|