:: |
Kako vam se svidja web stranica za akorde? |
Odlicno ali treba popuniti bazu sa jos dosta izvodjaca |
|
100% |
[ 1 ] |
Nije nesto, ima mnogo boljih domacih stranica iste tematike |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne svidja mi se |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 1 |
|
Autor |
Poruka |
jogalivi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 10 Apr 2011 Poruke: 4
|
|
Pozdrav forumaši
Radim trenutno na jednoj stranici gdje postavljam tekstove i akorde za pjesme popularnih izvodjaca sa prostora bivse Jugoslavije. Kad zavrim sve, i popunim bazu (trenutno samo oko 150 pjesama objavljeno), tu ce se moci naci svi zanorvi (narodna, zabavna, pop/folk). Nakon toga planiram uraditi neke lekcije za gitaru (tekstualne, ali mozda i video lekcije kasnije)
U pitanju je stranica pod nazivom Akordi za gitaru
Kao sto sam spomenuo, trenutno je objavljeno oko 150 pjesama ali pripremljen je materijal za još mnogo, mnogo starih pjesama a trudimo se prioritizirati ove nove kako izlaze (bar od popularnijih izvodjaca) kao npr u zadnje vrijeme aleksandra prijovic senke ili sladja allegro jelen
Zanima me vase misljenje o samoj preglednosti i funkcionalnosti stranice. Iako je još sve u beta fazi i nije završeno, možda imate dobru kritiku ili zanimljiv prijedlog?
Lijep pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|