:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | E, da se malo i mamsita podsjeti školskih dana baš me ovaj forum sad veseli, iduće godine slavim 25 godina mature (od srednje škole, jok od osnovne, e sad će ovi mlađi da zinu neće vjerovati da se i to dočeka)
Voljela: srpsko-hrvatski (pa šta ste zinuli, tako mi se zaista predmet zvao), istoriju, biologiju, knjigovodstvo, geografiju, marksizam (da li još iko zna koji je to predmet )
Manje voljela: hemiju, statistiku, privrednu matematiku, ekonomiju, daktilografiju.
p.s. nešto mi fali predmeta, ali da me ubijete ne znam di mi je svjedočanstvo staro 'aman 25 godina, da zirknem koji još bijaše |
Našla svjedočanstvo u radnom dosijeu: imala sam i organizaciju rada koju nisam voljela.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
Tasha11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2011 Poruke: 13
|
|
Biologiju i hemiju sam obozavala kao i sada, a fiziku nikako.
|
|
|
|
|
|
narkoxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Okt 2013 Poruke: 13
|
|
najvise sam voleo likovno posto obozavam da crtam a najmanje geografiju
|
|
|
|
|
|
vortington Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2011 Poruke: 28 Mesto: Podgorica
|
|
Istoriju i muzicko sam obozavao, to mi je islo lagano, skoro pa nisam morao nista ni uciti iz tih pedmeta, nekako sam sve znao na casovima. Nisam volio likovno i tehnicko jer sam duduk za crtanje.
|
|
|
|
|
|
vortington Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2011 Poruke: 28 Mesto: Podgorica
|
|
Istoriju i muzicko sam obozavao, to mi je islo lagano, skoro pa nisam morao nista ni uciti iz tih pedmeta, nekako sam sve znao na casovima. Nisam volio likovno i tehnicko jer sam duduk za crtanje.
|
|
|
|
|
|
Eloxy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 105
Datum registracije: 01 Dec 2013 Poruke: 19 Mesto: Jug
|
|
Volim prirodne nauke a ne volim nemacki.
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Voleo sam Istoriju, čak sam i mislio da sam najbolji istoričar u odeljenju i u osnovnoj i u srednjoj, a nisam voleo Matematiku
|
|
|
|
|
|
mircestt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 20
|
|
sve sam ih volela osim matematike, ona mi nikad nije isla Najvise sam volela istoriju....to je ubedljivo jedan od najzanimljivijih predmeta
|
|
|
|
|
|
vuksteva Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jun 2015 Poruke: 6
|
|
Voleo sam matematiku, hemiju i geografiju, a istoriju i fiziku nisam podnosio
|
|
|
|
|
|
ida_ri Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 25 Maj 2012 Poruke: 20
|
|
Engleski, njemacki i talijanski
|
|
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Voleo sam čak i matematiku (zbog profesorice ) ali kad je trebalo da upisujem faks, nisam hteo fakultet na kom mora da se uči matematika pod cenu da ne upišem fakultet
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|