:: |
Koji su izdradom kvalitetniji automobili: |
Japanski |
|
50% |
[ 2 ] |
Njemacki |
|
50% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 4 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Sto mislite da li su kvalitetniji po izdradi standardni Njemacki ili Japanski automobili.
Molim da se osvrcete samo na standardne modele (one koji su u masovnoj produkciji) a ne one koji se proizvode u malim i ogranicenim serijama ili su samo prototipi.
Dakle, na jednoj strani su:
Honda, Lexus, Mitsubishi, Mazda, Toyota, Acura, Infiniti, Subaru, Nissan, Isuzu i sl.
Na drugoj:
MB, BMW, VW, Audi, Opel i sl.
------------
Moj glas ide Japancima.
Razlog - vlastita zivotna iskustva (dakle mnogo milja iza sebe u Hondi, Toyoti, Mitsubishi-u, Mazdi ali i u Opelu, VW-u, BMW-u.)
(P.S. - Necu se zacuditi tome da Njemacki budu imali vise glasova jer poznajem Balkanski "zivio Golf, najbolje auto na svijetu" mentalitet, a i sam sam nekad tako razmisljao )
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
MiCS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Avg 2010 Poruke: 7 Mesto: Beograd
|
|
Definitivno japanski. To kazem iz licnog iskustva. Vozio sam razne japanske modele, uglavnom Mitsubishi, i za njih imam samo reci hvale. Neverovatno su pouzdani, a kod nas se cene mnogo manje nego sto vrede.
|
|
|
|
|
|
*Shvaba[-_-']Rodjaci* Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2011 Poruke: 141
|
|
Uffff,kakvo pitanje.
Moj glas ide japancima
Nemci su jako pametan narod,lepo smisljaju prostor oko motora,to vam kazem iz iskustva.
|
_________________ *Shvaba[-_-']Rodjaci*HooligaN*
Izavoz By: jbstapar je napisao/la sledeće: | Uuuuu
hhmm.. stavi grb crvene zvezde.. nek ti bude u avataru nedelju dana
(i ja navijam za partizan, al trazio si izazov ) |
PARTIZAN U SRCU-GROBARI JUG 1970 |
|
|
|
|
Fosfor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2015 Poruke: 96
|
|
Tri glasa u temi idu Japancima a u anketi 2/2.
Btw, nisam neki iskusan vozač da sam puno toga vozio i probao, a dao sam glas Njemcu jer je Njemac, ne iz nekog posebnog razloga. Dao sam glas čisto da dođem do rezultata ankete
|
_________________ Put putuje moj jaran, putujem i ja... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|