:: |
Autor |
Poruka |
modesto Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Dec 2015 Poruke: 3
|
|
Posto sam i ja jedan od zaposlenih, bio i ne zaposleni dok sam trazio posao nadjem sajt po imenu Ogledalofirme . Necu da ostavljam link jer znam da nije dozvoljeno u ovoj sekciji. Znaci radi se o tome da potpuno anonimno zaposleni ili ne zaposleni mogu da napisu komentar ili platu o firmi u kojoj su radili ili trenutno rade. Po meni je to jako dobro lajkovao sam njihovu stranicu na fb i svaki dan mi iskacu nova obavestenja kad izbace nesto.. veoma je zanimljivo i jako volim da citam sta ljudi pisu o firmama u Srbiji. Svaki drugi komentar koliko sam primetio se svodi na mobing. Da li se to nekako moze promeniti u nasoj drzavi, da se dodje do normalnih plata i do dobrog poslovanja?
|
_________________ sve ok baki |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|