:: |
Autor |
Poruka |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Bilo kakav oblik nasilja, laži i PREVARU. Točnije, sve mogu oprostiti, ali ne i zaboraviti što me čini nesretnom u vezi i zato istu prekidam.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Udarce po duši, psihičko kao i fizičko zlostavljanje i vrijeđanje moje porodice.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
ivbudimir1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Feb 2009 Poruke: 6
|
|
Nikada prijevaru!! baš nikada.........
|
|
|
|
|
|
Ivy_Vampiry Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2010 Poruke: 2
|
|
I jas isto, Nemogu proci kroz toga...
Kad volim volim, i eto to bi me jako povredio...
|
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Prevaru-niposto!
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
jellaa87 Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2009 Poruke: 749 Mesto: u zemlji cuda
|
|
Fizicko maltetiranje i prevaru
|
_________________ O, daj okreni
taj ringispil u mojoj glavi.to ne zna niko, samo ti
Bez tebe drveni,konjici tuzno stoje,dodji, iz plave boce se pojavi,bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje,cudo moje |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Opraštala sam mnogo toga, jedna od stvari koju ne bih mogla mu oprostiti je kada bi rekao javno da me ne voli i da sam sa njim samo radi toga što mu odgovaram kao ljubavnica. To njemu ne mogu biti, ako sam drugima bila, i mislim da bi to bio kraj, ma koliko boljelo. Idemo dalje. Bez ljubavi, dakle. Samo živo meso i krv kao i pre njega.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Dakle, jedino sto ne bih mogla da mu oprostim je nepoštovanje. Sve ostalo se može oprostiti(prevara ako nije u pitanju duga veza, ako jest onda bi tu bio kraj, sitna laž, pa i flert), možda ne zaboravit u prvom momentu, ali i to će doć sve na svoje. Ali kada me ne bi poštovao, i ponižavao, e onda bih znala da se tu svaka priča završava. Koja je onda svrha veze, braka?
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ne bi oprostila fizicko nasilje I omalozavanje. Ostalo mozda I bih.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Acasarajevski Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Okt 2015 Poruke: 7 Mesto: Beograd
|
|
prevara i konstantno laganje...jednom doziveo........
|
_________________ www.ogledalofirme.com Saznajte tajne zaposlenih u Srbiji |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|