:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Avatar zato sto sam se skoro udala i zato sto je to bio najlepsi dan mog zivota.
Nick, Ivanka mi je ime a Maza nadimak.
Potpis : prvi je zato sto volim moju Nastasenjku a drugi je zato sto volim njega, vise od svega !
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Nick nisam ja stavila..došao mi je drug,kome nije radio adsl,i tražio neku pesmu i još nešto na com.Pošto je video,da nisam registrovana,pito me je šta da stavi..tad sam imala psa Cezara,pa sam rekla ,da stavi to ime..nisam ni slutila da ću ikad ići na forum..i sad me mnogi zezaju što muško ime,pa eto -zato!Rank sam stavila jerse ničeg trenutno pametnog nisam setila.A avatar volim da menjam,u zavisnosti kako se osećam trenutno,ili ako vidim neki koji mi se svidja....
|
|
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Nick - eh, razmažena sam i živim kao kraljica, uvek imala sve što poželim bez imalo truda
Rank - pa jer imam dvoje dečice i treće na putu
Potpis - dijamantsko srce, jer imam i ljubav svog života pored sebe i vredi i više od dijamanta
|
|
|
|
|
 |
princeza za kajanje Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383

|
|
Pa kad sam bila mladja strasno mi se svidjao stih iz Cecine pjesme Idi dok si mlad - 'od decaka napravis princa za kajanje' pa eto princeza za kajanje!
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
avatar zato sto u neku ruku opisuje mene...tj moj karakter..je slican kao sparouvski karakter...
potpis je takav zato sto mene ne treba potpis...
kad ja nesto napisem znaju svi da sam ja napisao
a nick..to je jedna moja greska koja me mogla skupo stajati...
i bio sam ljut kad sam se prijavljivao na forum...i nisat pametnije mi nije moglo pasti napamet..ali je orginalan i prepoznatljiv... na daleko se culo za njega...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
ma bez veze....to mi prvo palo na napamet za registraciju
|
|
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261

|
|
Sićva je na šatrovačkom Vasić. Tadašnja logika je bila da bude nepoznato a prepoznatljivo, tj. da ne kažem otvoreno Vasić ali da neko ko razmišlja da može da me provali
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|