:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Poza koja najviše zbližava (ako se potrudite)
Mnogi parovi su već utvrdili gradivo u spavaćoj sobi - izmenjaju dve-tri poze i to je to. Možda bi vam ipak malo osveženja dobro došlo? Zato vam predstavljamo jednu zanimljivu pozu koju se isplati savladati.
Nije toliko komplikovano kao što izgleda
Iako na prvi pogled ova poza deluje vrlo komplikovano, uz malo truda i dobre forme ne bi trebalo da bude problem savladati je. Možete se pravdati da vam se ne upušta u takve egzibicije, ili da vaše telo nije u mogućnosti da se zadrži u ovom položaju, ali razmislite još jednom.
Uglavnom, u ovoj pozi muškarac sedi s ispruženim nogama, a žena je na njemu u položaju kao na ilustraciji. Kada jednom uspete, makar u pozi ostali kratko, trud će se isplatiti, a užitak je zagarantovan. Samo se opustite. I kako kažu stručnjaci, ova poza zbližava partnere kao ni jedna druga.
|
|
|
ida_ri Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 25 Maj 2012 Poruke: 20
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|