:: |
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
hvala puno.
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
moze li mi neko pomoci oko ostatka pesama?
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Za nekoliko minuta ti šaljem Suntem doua briliante, Invidia, Dar de la dumnezeu i Tu numai tu
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala puno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trazim pjesmu od Dj Sole-Extasy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasla Dj.Sole.
Tražim pesmu od Jane Tkalec - Hormoni , celu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne mogu je naci nigde ... molim pomoc, reci idu ovako
Ove noci tu je mali kardio,
pice jedno dva il tri je ohladio...
Srca bez ako nekad zakuca, album pun bledih fotografija, tu sam verna losim ljudima...
Doci ce bolje sutra znam, junaci nikad ne placu... letnje avanture, moje noge nikome ne zure, sve su bivse ljubavi od mene pobegle na vreme.
Zenski izvodjac je u pitanju, pa vas molim ako neko zna da napise ko peva ovo, kao i naziv pesme
|
|
|
|
|
|
fb_118253158518144 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2015 Poruke: 1
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|