:: |
Autor |
Poruka |
[Miss]Nightmare Iskusni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Feb 2010 Poruke: 785
|
|
"Dnevnici vampira" je američka tinejdžerska dramska horor TV serija čiji je autor Kevin Williamson. Riječ je o televizijskoj verziji serije romana istoimenog naziva autorice L.J. Smith. Serija prati život Elene Gilbert, tinejdžerice koja se zaljubi u vampirsku braću Stefana i Damona Salvatorea. Serija se fokusira i na živote Eleninih prijatelja i ostalih stanovnika fikcijskog gradića Mystic Falls u Virginiji. Serija je miks tinejdžerske drame i nadnaravnog.
Izvor: Wikipedia
E ovo je bilo ukratko, a sada, gleda li ko, vasi utisci nakon zadnje epizode drugog serijala?
|
_________________ I found the guy who calls me beautiful, who will lie under the stars and listen to my heartbeat, or will stay awake just to watch me sleep. One who is reminding me of how much he cares and how lucky he is to have me. The one who turns to his friends and says, "That's her". |
|
|
|
|
princeza za kajanje Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383
|
|
Serija je super,jedva cekam 5. januar!
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Dobra je serija skroz, sada je bas gledam.. ali mi je bila bolja tracara
|
|
|
Ryana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Jul 2015 Poruke: 19 Mesto: T-Man
|
|
Jedna od mojih omiljenih serija. Gledala sam svih 6 sezona.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|