:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
E pa red bi bilo da " The Kid " odgovori na ovako divne cestitke .. kao i za 3000 opet vas je bilo dosta pa sam odlucio da umesto da se zahvaljujem svakom posebno jednostavno sacekam i onda da napisem jedan odgovor za sve vas.
Pa da krenem:
@*jovance* - E pa ti da me ne iznenadis nekom lepom cestitkom ti se ne bih zvala Jovana .. Sta da ti kazem lutko na ovako lepoj cestitki i iskazu osecanja osim jedno veliko i ogromno HVALA. Jedna si od osoba koje sam upoznao na samom pocetku mog druzenja na ovom sajtu i prvo sto mi je zapalo za oko je bilo to sto si sa ovog kontinenta... i onda smo kroz pricu kao sto si i ti rekla se upoznali i jednostavno postali veoma dobri prijatelji a sad sto se tice folklora ... e pa folklor nas je bas zblizio mislim sad dvoje folklorasa na jednom mestu .. ja mislim da je to bas ono ... ne znam .. ja mislim da je puno .. Nego lutko da vise ne pisem pomislice neko nesto .. Cujemo se mi na msn-u ... puno poljubaca iz Kanade za moju jovanicu i jos jednom dakle .. HVALA na cestitci. Cmok
@tijanche1984 - E ovo je neko koga sam upoznao pre par dana i veoma mi je drago da smo se upoznali .. nadam se da cemo i dalje da budemo u kontaktu i zahvaljujem ti se na cestitci. Cmokic srce.
@zilika - zilika ..ja ako ostanem ziv do sledece hiljade pored tebe bice dobro .. hvala ti na druzenju u pricaonicama a jos vise ti hvala na lepoj cestitci i nadam se da ces da me ostavis zivog malo duze
@Yasmin - Jaco .. moderashice .. hvala na cestitanju i nadam se da cemo da se druzimo jos DUGO DUGO.
@Wizard - Carobnjak ... odakle li ove " ruzne " devojchice izvadi da mi je znati .. moras mi pozajmit taj tvoj stapic nekad ovako pa da se i ja malo posluzim .. Hvala brate na cestitci pa se cujemo ovako po pricaonicama .. Pozdrav
@sonjicaa - Tetka .. pa sta da ti kazem osim " Hvala " .. prvo za cestitku a drugo za naziv najboljeg sestrica .. a sto se tice brzine .. pa sta cu ja .. nisam ja kriv sto imam gde da kuckam na ovom forumu . Hvala i cujemo se. Cmok.
@GiGiMiX - UjMuD-ovac .. brate .. Hvala na cestitci i naravno da cu se trudit da budem uvek uz tebe kad te vestice napadnu .. znas i sam da cim sam ja tu nema nikakve brige .. odma je sve sredjeno
@LAV_62 & vecadok - Namerno sam stavio oboje vas jer zelim i znam da ste oboje ukljuceni u ovoj zelji i zelim oboma da se zahvalim i da vam pozelim sve najbolje a nadam se da ce veca da nam uskoro ozdravi i da se vrati nazad na forum. Hvala vam najlepse na cestitci.
@jelena_ns - koleginice, hvala na cestitci pa se cujemo ovako kad imas vremena. Pozdrav.
@tajanstvena - lepa moja tajo ... opet si me postidela sa tim tvojim " bubice " .. Hvala lutko na svemu a sto se tice toga ko ce na ciji sprat .. ma ti znas da si ti sa mnom uvek na bilo kom spratu ja bio ... Cujemo se lutko. Cmokic
@charmed - Dado, hvala na prelepim rechima a to sto se tice moje lokacije ma ne bunim se ja sto sam u veshticinom loncu .. lepo je meni i tu .. dok ne pocnem da kljucam .. hvala ti jos jednom na ovako lepim rechima pa se cujemo preko msn-a.
@Jugovic - Kuku mene do Boga miloga, ja se ispisao ko lud a tek sad treba da se pise
E ovako .. sve je pocelo ne tako davno kada je boky dosao na forum .. uz malu pricu sa jovanchetom na msn-u, koja mi je prva zapala za oko zbog toga sto je sa mog kontinenta a takodje i aktivna na sajtu, sam saznao da Jugovic ima msn. Pitao sam jovanche ako moze da mi da Jugovicev msn da mozemo da prichamo posto sam video da je veoma aktivan na forumu pa reko ako iko moze da mi pomogne oko tog foruma to je Jugovic. Posto sam ga dodao sam tek tada shvatio jednu od mojih greski a to je da je Jugovicev msn bio svo vreme u njegovom profilu kao i jovanin i da sam mogao da ga dodam kad hocu. E sad, posto sam ja osoba koja retko kada gleda profile korisnika ja nisam ni video da je Jugovic-u msn bio u njegovom profilu ali to je moja greska i to priznajem .. uglavnom .. toga dana kada sam ja Jugovic-a dodao na msn ... prvi komentar koji sam dobio posle naravno uobicajenog pozdrava " zdravo " , " zdravo " je bio " Da me nisi dodao na msn ja bih te dodao jer mi se svideo tvoj nacin odgovaranja u mojim pod forumima ".. Automatski me je ta rechenica toliko privukla osobi kao prijatelju jer kao prvo to mi znaci da je ta osoba ipak bila zainteresovana za moje poruke na msn-u a kao drugo .. ako se nekom svidi ono sto ja kazem, to znaci da ipak imamo nesto zajednicko u tome i da imamo istu viziju zivota. Te zajednicke stvari koje ja i Jugovic imamo ( osim sto smo obojica muskarci ) su dovele do jednog VEOMA velikog prijateljstva koje ne bih sad zeleo ovde da pisem jer nacin kako neka osoba pridje mome srcu ne delim sa nikim osim sa tom osobom i sa samim sobom. Zelim samo da se mom dragom prijatelju Jugovicu zahvalim na svemu. Ova cestitka je samo jedan znak paznje od njega ali ono sto smo ja i Jugovic stekli tokom ovih dva meseca koliko se znamo je nesto sto nikada u zivotu necu da zaboravim. Hvala ti brate na svemu i zapamti jedno " uvek sam tu uz tebe i u dobru i u zlu ... godine su mozda razlika izmedju nas ali smo u dusi kao jedan". Besprekorno ti hvala na svemu. Cujemo se na msn-u.
E pa to bi bilo to sto se tice ove prve ture cestitki. Sada zelim da se svima ujedno zahvalim ....
HVALA VAM NAJLEPSE !!
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Posto po obicaju kasnim...ne cudi sto sve moje cestitke pocinju ovako...
Boki sine,bez obzira sto kasnim,ti dobro znas sta ja mislim...
Cestitam ti od srca,samo tako nastavi!
Budi uvek to sto jesi..
spreman za salu,
ozbiljan kada treba,
uvek tu
da saslusa i pomogne
da uputi lepu rec...
Nastavi da pevas..
i da se krckas u nasem loncu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@djdaki - Daco luche moje lepo, hvala ti na svemu i na ovako lepim rechima i zeljama ... a sto se tice kasnjenja .. ti kad god da napises cestitku ja necu da se ljutim ...
Hvala jos jednom
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sta reci vec svaka cast...oduvek si mi bio simpa i sve se vise potvrdjujes..samo nastavi ovako..poljubac
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Ja se izvinjavam sto malo kasnim, ali nadam se da se neces ljutiti...Zelim da ti cestitam i, naravno, da te pozovem na kolace opet...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
|
|
|
@pinkie - hvala pinkie na ovako lepim zeljama .. nisam znao da sam ti bio simpa od pocetka .. al nikad nije kasno da se sazna .. hvala jos jednom i takodje i tebi jedan veliki poljubac
@lovegoddess - boginjo evo vidis da i ja kasnim da odgovorim na cestiku .. .. nema nikakvih problema .. hvala na cestitci a josh vishe hvala na kolachima ...
|
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Bravo.
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Bravooooooooooooo Boky legendo. Samo stepaj. Ko singerica
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
|
|
|
@Little_dress - hvala haljinice
@nightmare - hvala nighty .. i probacu da odrzim to " stepanje " kao singerica [/color]
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|