:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Totalno je "out" novi album. |
za nekog ko slusa iskljucivo narodnu muziku nisi adekvatna da dajes misljenje o roku
ja jedva cekam da cujem pesmice
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Citat: | za nekog ko slusa iskljucivo narodnu muziku nisi adekvatna da dajes misljenje o roku |
Ali takođe imam pravo na mišljenje. Volim da čujem sve, a onda se opredelim da li ću neku određenu pesmu slušati ili ne.
|
|
|
|
|
 |
SKARLET2004 Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323

|
|
auuuu-pesma Koliko je volim-razbija!!!!
album je VRH al ova pesma je..........savrsena!!!
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Maloprije sam preslusao novi album,i nije los,ima nekoliko dobrih pjesama.Ali ipak Bora vise nije onaj stari...Previse balada..
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Sjećam se klinke koja je pregledavala tatine kazete i pronašla jednu koja joj je zaokupila pažnju... Ugledala je jednu crnog omota na kojoj je bila naslikana riblja kost... To ju je prilično uplašilo, ipak je bila dijete... Ta joj je mračna slika ostala u sjećanju do danas...
Nekoliko godina kasnije, sestrična joj je poklonila jedan CD - "Meni se ne sviđa niti jedna pjesma, ali znam da ti slušaš ovakve... To su hitovi Riblje čorbe.". Ubacila ga je u CD player i prva pjesma... Ugodno iznenađenje... Druga, treća, četvrta - wow! Bila je oduševljena pjesmama ( Kada padne noć, Lutka sa naslovne strane, Dva dinara, druže, Avionu, slomiću ti krila... ) te se doslovno drogirala njima...
Jedan poziv, kumov dolazak i imala je cijelu njihovu diskografiju... Jedno cijelo ljeto slušala je isključivo njihove pjesme... Prijeratne pjesme.
...
Njihove pjesme i dan danas slušam bez obzira na pjevačeve političke idiotarije. Alkohol mu je spržio mozak i o tome nema diskusije. Riblja čorba je originalna, legendarna grupa, tekstovi su odlični (većina), a posebice volim hard rock zvuk u samim počecima...
|
|
|
|
|
 |
Krtza Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2008 Poruke: 20

|
|
Sta reci za takvog profesionalca!!! Meni omiljene pesame: Princ, Lutka sa naslovne strane, Pogledaj dom svoj andjele...
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Oni su legende našeg rokenrola,šta reći.Pogledaj dom svoj anđele,Dva dinara..sve hitovi.Lepše su mi starije pesme od novijih!
|
|
 |
Preljepa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Avg 2012 Poruke: 19

|
|
kvalitet koji traje godinama...
|
|
|
|
|
 |
mircestt Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 20

|
|
na moje veliko iznenadjenje, ove novije pesme i nisu nesto...Ali mozda ipak mi malo i patimo od tih starih pesama, navikli smo se na njih, pa na ovo novije i nekako ne lezi
Ali, Bora je car pa mu se i da oprostiti
|
|
|
|
|
 |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
Ali gde je Riblja Corba danas?
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|