:: |
Autor |
Poruka |
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
E posle vise od deste godina, opet sam postao clan biblioteke i to zahvaljujuci mom automehanicaru
Dok se cekao servis (ovaj put) citav boziji dan, od same dosade, otisao sam preko puta do malog trznog centra i u komplksu centra se nalazi biblioteka.
I juce sam bio da vratim knjige.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Čovječe, ti automehaničari su katkad zaista čudo! Ne znam za ostale, ali je meni biblioteka i ove godine redovna na spisku omiljenih mjesta, na žalost, vremena za čitanje imam manje u odnosu na neke prethodne godine, ali sam zadovoljna kao i uvijek, moje bibiotekarke uvijek znaju šta mi treba, spremne su za prijedlog i jako otvorene za suradnju. Doduše, uvali mi ova moja prošle sedmice nekih 5 knjiga o Ramzesu, valjda da me do Nove godine više očima ne vidi! Šala mala, biblioteka, kao i čitaona (za koju evo od početka godine nisam uopšte imala vremena), ostaje drago mjesto koje je dolaskom nove uprave postala još bolja, jer imamo interesantna i zanimljiva poetska dešavanja.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
clan sam biblioteke na mom fakultetu, i to bi bilo to...a idem u proseku jednom u 2 godine
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Cesto, buduci da mi je lakse da ucim u citaonici nego u stanu ili kuci - kada sam kod mojih,
tako cesto i menjam knjige. A uclanjena sam u biblioteku na mom fakultetu, u gradsku ovde gde zivim i u gradsku biblioteku u Arandjelovcu, tj. kuci..
|
|
|
PetarPan88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Okt 2014 Poruke: 5
|
|
Biblioteku posećujem dva puta mesečno. Redovno nešto čitam.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Jedna od biblioteka koja je gotovo sva uništena u skorašnjim poplavama je i ona u Doboju, a naša je organizirala prikpljanje knjiga za pomenutu i bila mi je i čast i zadovoljstvo i na neki način zahvala vlastitoj biblioteci mog grada koja me je mnogo toga naučila, koja mi je mnogo toga dala i pružila da sakupim knjige, meni drage, ali i dosta puta pročitane i poklonim onima koji ih u Doboju više nemaju. Bila sam srećna i ponosna i ne kajem se ni za jednu koja više nije na mojim policama. Biće knjiga, samo nas biti neće i čitajmo dok možemo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Bio sam nekada član (ako neračunamo fakultetsku). I svake nedelje sam uzimao i vraćao knjigu naravno nepročitanu Tad bi bio možda i član stranke-samo da me je neko ubedjivao-bitno mi je bilo da i ja budem član nečega a ne kakvu korist ili štetu imam od toga.
Lepo je biti član biblioteke, ali ja tada te knjige koje sam uzimao nisam čitao
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|