:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
opasan22 je napisao/la sledeće: | da li neko zna mogu li POLAGATI vozacki sa 17, a dozvolu dobiti sa 18 (punim u januaru)
Hvala unapred |
ne moze
|
|
|
opasan22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 3
|
|
hvala puno
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
opasan22 je napisao/la sledeće: | hvala puno |
Zavisi gde zhivish
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Evo ja sutra imam test za C i E kategoriju, valjda cu poloziti ovaj test a onda voznju nekako ako bog da
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
kaladze Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Avg 2007 Poruke: 1
|
|
Evo i ja biH da ostavim svoj utisak i kakvu takvu poruku svim budućim žrtvama Dačićevih genijalaca, najkorumpiranijih stvorenja na planeti
Dakle, imam 23. pune, i nisam polagao do sad zato što mi nisu dali čike doktori.. bio malokrvan, pio lekove i tako.. Naravno , kao i većina muškaraca stekao veštinu i pre punoletstva i sad reših da to dokumentujem pre stupanja ovog čuvenog zakona koji je sa svojim sadržajem zaslužio počasno mesto u muzeju savremenih gluposti u Buenos Airesu.
Pre 2 dana izađem, položim test, poligon i nakon vožnje, dačićev pulen mi kaže "heh mladiću, nestrpljiv si.. moraš stati kod znaka stop a ne proklizati".. u tom trenutku mi je došlo da isčupam onaj menjač i zarijem mu u usta i razbijem preostala 2 zuba u toj smrdljivoj vilici a auto školu prijavim inspekciji.. Verovatno bih to i uradio da sam mladji, pa bih se bar našao na naslovnim stranama ovih elitističkih medija, ali kako god, ja sam staloženo prihvatio njegov poziv na "još jedan sastanak" (i tek sad shvatam kolika sam sisa od čoveka ispao, dozvolivši govnetu da manipuliše sa mnom)
dakle, na stranu to što imam više izvezenih kilometara nego što njegov retardirani um to može i da zamisli, i što po skromnom mišljenju moje manevarske sposobnosti ne zaostaju mnogo za vozačima formule 1 (skroman momak, šta ću ) policijsko đubre me je osudilo da čekam još 3 nedelje i onda će ponovo smisliti neki razlog za "još jedan sastanak"
naravno da sastanka neće biti, jer sled nedelje idem kod instruktora da kupim dozvolu.. daću govnetu 100e i pokušati da zaboravim smrad koji isparava iz te ustanove i korumpiranih usta..
poruka ovog nemalog posta je sledeća
NEMOJTE DOZVOLITI DA PACOVI MANIPULIŠU VAŠIM RASPOLOŽENJEM i NOVCEM!
UZMITE PALICU I RAZNESITE IM GLAVU DA SE VRATE U ŠTALE ODAKLE SU I DOŠLI!
KUPITE DOZVOLU I VEŠTINU SAVLADAJTE SAMI ILI SA RODITELJOM!
|
|
|
|
|
|
zora77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Sep 2014 Poruke: 1
|
|
Nisam imao nikakvih problema sa [polaganjem vozačkog , sve je prošlo bolje nego što sam očekivao, instruktor je bio jako dobar, predavač isto, sve u svemu, jako sam zadovoljan. Položio sam od prve i nije da se hvalim, ali dosta dobro vozim i uživam u vožnji
[Edit by škorpijica: Svaka poruka čija je svrha isključivo reklama komercijalnih sadržaja, drugih foruma, drugih sajtova krši Pravilnik i biće cenzurisana.]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|