www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zvocanje stvarno nije seksi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 25, 2014 4:44 pm    Naslov poruke: Zvocanje stvarno nije seksi Na vrh strane Na dno strane

Žene se razlikuju prema načinu i dužini zvocanja. Baš kao i kada je reč o odeći, parfemima i vođenju ljubavi – svaka žena ima svoj lični stil zvocanja. Evo nekoliko najčešćih.

Maratonsko zvocanje: Ova žena zvoca vrlo dugo, a kada krene spremna je da zanoveta dva, tri sata.

Sprintersko zvocanje: Ova žena zvoca kraće. Njen izliv je strastveniji i zato se brže umara.

Zvocanje iz zaleta: Ova žena počinje jadikovkom, a zatim polako hvata zalet, prelazeći na zvocanje. Na kraju zaplače. Što duže zvoca, to je intenzitet jači i manje je verovatno da će prestati.

Jutarnje zvocanje: Ono počinje čim sunce grane. Čim otvori oči, on čuje njeno prvo jutarnje zanovetanje. Ili ga ono čak budi, s prvim petlovima.

Noćno zvocanje: Ova žena koristi faktor iznenađenja. Hvata ga nespremnog, u bilo koje doba dana. Jednog trenutka sve je u redu, a zatim, bez ikakvog upozorenja, ona skače iz zesede i napada.

Snajpersko zvocanje: Ovo je zvocanje sa predumišljajem, koje se sastoji od jedne ubitačne primedbe. Obično je to dobro smišljen udarac, s razornim posledicama.

Šta u tim slučajevima radi muškarac? Isključi je! On vidi da se ženi usne miču, ali ne čuje šta ona priča. Isključio je ton pomoću daljinskog upravljača u svojoj glavi i potajno se nada da će se ona "nazvocati do besvesti" i tako se iscrpsti.

Šta treba uraditi umesto zvocanja?

Kada stane ženi na žulj, muškarac često nema pojma o tome. Ako je učinio nešto što je ženu pogodilo, ona mora imati na umu da on, možda, jednostavno nije znao da to ne sme da uradi.

Stoga, ako želi da mu skrene pažnju da ju je naljutio, žena treba da ostane pribrana, Treba mirno da ga pita: "Mogu li nešto da ti objasnim?". Mora mu prići kao da on nije imao nameru da je povredi, jer on, najčešće, ništa ne sluti o tome.

Šejkil O'Nil je rekao: "Ovo je teška igra. Ponekad morate da igrate povređeni, ponekad morate potisnuti bol". Razlog zašto morate potisnuti bol jeste to što vam on ometa rasuđivanje.

"Na duge staze, vaš način komunikacije uticaće na njegovu želju za vama. Ako žena počne da gubi muškarčevu pažnju, to je zato što se ponašala predvidljivo i postala mu protivnik, umesto partner", piše Šeri Argov u knjizi "Zašto muškarci vole kučke".

Imajte na umu i ovo: ne dovodi muškarca do tačke ključanja – može da ispari!

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 26, 2014 7:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Maratonsko zvocanje: Ova žena zvoca vrlo dugo, a kada krene spremna je da zanoveta dva, tri sata.

Rolling Eyes

nema toga..toliko bas dugo..
ali onog normalnog...zvocanja..kada nesto nije po volji..
ili kada neka njena zamisao... koju sam ja odbacio... kao neprihvatljivo nesto... se pokaze kao
nesto sto je moglo da bude mnogo bolje od onoga sto sam ja nametnuo...
svojim autoritetom.. Confused Confused
pozivajuci se na svoje ogromno zivotno iskustvo..i vec vidjen susret sa takvom situacijom...
sto se posle pokazalo kao totalno pogresno... Rolling Eyes Razz

e onda me unisti...ali ne ono zlonamjerno...nego me zeza...Rolling Eyes Razz
a nema mi nista gore nego kad sam primoran da "polozim oruzje"
a obucavan sam da se ziv ne predajem neprijatelju... Rolling Eyes Razz Laughing
ali posto ona nije nefrijatelj njoj se potpuno predam... Crying or Very sad Laughing

ali u svakom drugom slucaju...
moze par minuta da zvoica i da se oslobodi tog nekog pritiska koji je neka situacija stvorila...
a i gdje ce drugoio ako nece na meni Razz...bolje i to nego da mi trpi...tu i suti i sjeva onom svojim okicama...
to ne radi...jer je kao i ja..sto na umu to i na drumu Rolling Eyes Razz

i u tih par minuta vise...od normalnog i prihvatljivog NE raspolozenja.-..
moze da ima uticaj i na moje raspolozenje... Rolling Eyes
a
li meni je dovoljan jedan pogled bilo gdje....naglo pojacan teve...ili bilo kakvo skretanje paznje... Rolling Eyes
i ja sam se vec ohladio i nisam zainteresovan da se ozbiljno ukljucim u tu rabotu... Rolling Eyes

samo se nakezim ovako -----> Mr. Green i pustim kraju Rolling Eyes
nek se izduva... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

i naravno kad vidi mene...i kad shvati da nisam podoban da se ukljucim u tu njenu prljavu rabotu...Rolling Eyes

ponekad joj se digne malo kosa na glavi,...i krene u napad iz vise smjerova... Rolling Eyes

ali primjenom jos par mojih tajnih metoda...za vodjenje psiholoskog rata...
za koji sam i te kako dobro pripremljen i obucen..Rolling Eyes
kao i za svaki drugi vid ratnih igara ..Rolling EyesLaughing
lagano se povlacim na svoj teren...
i prepustam neprijatelju fiktivno napredovanje na moj teren..
dajuci mu svoje neznacajne strateske tacke... da ih stavi pod svoju kontrolu...Rolling Eyes

i naravno posto veoma dobro poznajem svoj teren..jel te sto je i logicno Rolling Eyes
tu neprijatelja navucem na razne zamke..stupice i klopke i mine iznenadjenja...
tj navucem je na tanak led...
onako kulturno ...da sama propadne u duboku reku svog nerazuma...Rolling Eyes

i kad shvati da je sama sebe porazila..Rolling Eyes i akd vidi moju ruku koja
joj je ponudjena da se izvuce iz hladne i duboke vode svog nerazuma...Rolling Eyes
shvati ponovo da protiv mene ratovati nema nikakvog smisla... Rolling Eyes Laughing Laughing jer sam vec poodavno veteran iz dva tri rata... Rolling Eyes
i ko zna koliko bitaka dobijenih ...imam u svojim rukama i nogama i glavama ..Rolling Eyes

i shvati ponovo i ponovo...Rolling Eyes
da sam ja njena specijalna interventna jedinica za podrsku..
koja djeluje na svim terenima i poljima zivota.. Rolling Eyes
koja ima samo jednu svrhu...a to je ona i sve u vezi nje...Rolling Eyes

i naravno onda se kao i svaka lukava mackurina ...izdaleka -s drugog dijela terena..
licemjerno pocne umiljavati Rolling Eyes
protiv cega ja apsolutno nemam nista... Rolling Eyes

Mr. Green Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zvocanje stvarno nije seksi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon