:: |
Autor |
Poruka |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C
|
|
Pa....da lepo peva.....peva....mada.....pesma mi je smor.......mislim da je konacno trebalo nesto malo zivlje......dokle vise sa ovim......?Jeste mi sugradjanka.....mada Marija je Marija.......
|
|
|
|
|
|
cerisilo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Moran reć da je super ženska, i da super piva. A pisma "Oro"... šta da kažen- opet će pobijedit
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ima predobar glas i jak. Naj pesme su mi ' Med i žaoka ' , ' Košava ' i 'Okeani '.
|
|
|
|
|
|
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
lepo izgleda,lepo peva i ima specifican glas koji zna da prodrma masu!njena duetska pesma sa sirusho i boaz-om je vrh vrhova!
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
kikbokser je napisao/la sledeće: | lepo izgleda,lepo peva i ima specifican glas koji zna da prodrma masu!njena duetska pesma sa sirusho i boaz-om je vrh vrhova! |
Meni ta pisma nije opće nešto .
Dapače, kad san je čula zabolile su me uši od deranja aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ostalih zvukova hahahha.
Ne slušan je toliko al "Košava" je jednostavno pjesma .. ono bomba teška
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Ima fin glas.. pjesma Kosava je super
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
GoCa=) Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 22 Nov 2009 Poruke: 20
|
|
|
|
|
smuckolic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Jun 2008 Poruke: 5
|
|
Vjerujem da Jelena Tomasevic je sjajan vokalista. Nedavno sam imala priliku da je cujem kako pjeva uzivo i naravno, bila je strasna.
Pjesme su joj vrlo pazljivo izabrane, i one koje je ona napisala imaju mnogo stila.
Njen stil, ono sto je stvarno njeno i sto ona zeli, po meni su balade koje danas na trzistu nisu "toliko"masovno cijenjene sto jako Jeleni otezava posao.Ona svoje genijalne glasovne mogucnosti ponekad mora da dovede do maksimuma da bi se neko u publici (ne uvijek, zavisi i od publike), digao na noge. Evo sama sam bila svjedokom.
Danas se na estradi trazi vise beet-a i mnogo manje genijalnih varijacija kao onih koje izvodi, meni draga Jelena.
Primjetila sam i da svoje pjesme uopste nije sve otpjevala sto su joj zamjerili na glas neki clanovi publike, vec je pjevala tudje pjesme, strane i na kraju narodne izvorne pjesme.
Iako bi ona vjerovatno zeljela da pjeva samo svoje pjesme, njima publika bi ostala u stolicama cio koncert i "iskulirala", zato razumijem njenu potrebu da pjeva sve ovo drugo.
Njene pjesme su kvalitet, koji znaju da cijene znalacke usi ali ne i svi.
Voljela bih da sam uzivo cula vise njenih pjesama a ne tudjih, jer ipak je to bio njen koncert. Takodje je tako mislio jedan novinski kriticar visokog ranga sa radnim stazem dugim skoro 20 godina.
Mislim da bi mnogo bolji koncert bio da je pjevala sve svoje pjesme, pa makar i dva puta svaku, a ne koristila se tudjima.
To bi jedina moja zamjerka bila, jer znam svaku njenu pjesmu. Trebala bi da poradi na konceptu odrzavanja koncerta u tom smislu s obzirom da je mlad koncertni-izvodjac.
Za kraj-ova kritika moja mala ne bi trebala da se shvati preostro jer vazim za jako tesku osobu kada su u pitanju muzicke kritike.najveca sam kritika muzicka sebi pa nakon toga svima drugima.
na kraju, sve se svodi na to da je Jelena odlican vokal i uz malo pomoci i oraganizacije popece se tamo gdje se malo ko popeo, a vec je na putu.
|
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Ima anđeoski,neverovatan glas.Jako je cenim kao pevačicu i srećna sam što nas je predstavljala na Evroviziji - sa pesmom Oro.Poseduje unutrašnju lepotu,jedna od najboljih i najkvalitetnijih pevačica na prostorima ex YU!
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Не спорим да жена има добар глас, али моје ухо никако не може да се навикне на љене пјесме, и на мене дјелује иритирајуће, можда стога што волим моћне гласове, што за мене једна Тина предтавља врх врха, просто...не слушам је, јер ме ипак смара, нисам ја за баладе, и за отезања како год, за мене су јаки и моћни гласови и жене које својом појавом и гласом изазивају да крв закола венама.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
mircestt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 20
|
|
Ona je super. Ima odlican glas, a izgleda bolje nego ikad. Mnoge bi danasnje ''pevacice'' trebale da se ugledaju na nju
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|