:: |
Autor |
Poruka |
mircestt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 20
|
|
Pozdrav. Imam problem, ali ni sama ne znam sta je u pitanju. Naime, davno kada sam se registrovala koristila sam nick mircest. Ubrzo potom nesto se desilo pa nisam mogla da udjem na njega, i registrovala sam se sa sadasnjim nickom (mircestt). Medjutim vidim da je taj moj nalog mircest i dalje aktivan ali ja mu ne mogu pristupiti jer ne znam koji je mail, ne mogu da vidim.
Posto vec nije moguce da se izbrise profil, da li mi mozete reci koji je mail, da mogu da mu pristupim i promenim podatke?
Unapred Vam hvala.
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
mircestt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 20
|
|
Ne znam kako i sta se desilo, kad gmail.yu mail i ne postoji Imam mircest@gmail.com ali to je adresa za ovaj nalog.
Mozete li Vi, molim Vas bar da mi izbrisete sliku sa naloga mircest, jer ja, obzirom na mail, ne mogu da pristupim nalogu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|