... neće ni ker krenuti za njom. Jasno vam je koja frizura je uvek moderna?
Rep je za neke samo najlakši način da na brzinu pokupe kosu, za druge praktična frizura kada nemaju vremena da operu kosu, a ima i onih koji smatraju da je taj visuljak na temenu baš seksi!
Ukoliko imate dugu, ili srednje dugu kosu, možete napraviti pravi "konjski rep" ili onaj niski. U svakom slučaju vam treba jaka gumica.
Kratku kosu ćete teško pokupiti u rep, probajte ali NIKAKO NEMOJTE ostatak dlaka pričvrstiti bezbrojnim šnalicama. To ne može da izgleda lepo.
Rep možete napraviti i pomoću šnale za kosu, ali ako baš niste vešti u tome prvo malo vežbajte.
Ukoliko lakom za kosu smirujete kraće pramenove koji ne mogu da se pokupe, prilikom prskanja laka preskočite rep kako ne biste dobili krutu i lepljivu gomilu dlaka na potiljku.
Rep možete uviti figarom – ceo, u vidu ženstvene vijugave lokne, ili da napravite nekoliko tanjih loknica koje doprinose mladalačkom izgledu.
I na kraju, ali veoma važno – nemojte spavati tokom noći sa kosom pokupljenom u rep, nemojte često nositi ovu frizuru i koristite gumice koje ne čupaju kosu prilikom skidanja. Ukoliko ne poslušate ove savete rizikujete da oštetite dlaku, pospešite opadanje, a mnoge žene se žale i da ih boli koža na potiljku ukoliko rep nose duže od dan, dva.
(MONDO)
Sicva Prijatelj foruma
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
Meni se lično mnogo svidja kada vidim devojku da nosi konjski rep. Kad sam bio na faksu, i povremeno kad bi video neke simpatije iz osnovne, sugerisao sam im da češće nose kosu sa repom.
Jedna od njih je imala i najlepsi konjski repić koji sam u životu video, davno još dok smo bili u trećem-četvrtom osnovne i dok je bila plavuša.
E to nerazumem. Zašto se plavuša ofarba u crno ??? Ja sam te voleo i zavoleo kao plavušu, kako sad da te volim kao crnku ???
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma