www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Neobični trikovi za ispravljanje kose
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 14, 2014 7:19 pm    Naslov poruke: Neobični trikovi za ispravljanje kose Na vrh strane Na dno strane

Pre nego što posegnete za presom za kosu, fenom, četkom i drugim stvarima koje će vam možda ispraviti, ali i oštetiti kosu, pokušajte sa nekim od sledećih trikova.

Verovali ili ne, sumpor bi mogao da vam bude od pomoći kada je reč o negovanju i ispravljanju kose. Keratin, protein koji je prirodni sastojak kose, u sebi sadrži i određenu količinu ovog sastojka, koji ubrzava rast kose. Takođe, sumpor će doprineti tome da vam kosa ostane prava, tako što će ojačati kosu.
Dodavanje čašice vodke u balsam za kosu, moglo bi da vas spase muka sa ispravljanjem kose. "Nizak pH nivo vodke omekšava dlaku, zbog čega ćete lako oblikovati frizuru onako kako vi želite", objasnila je frizerka Emili Heser.

Da biste lakše mogli da "upravljate" svojom kosom, Heserova preporučuje da napravite masku od kokosa i limete. Pomešajte dve limete sa kokosom i ostavite smesu u frižideru nekoliko sati, dok ne postane gusta. Četkom je nanesite od korena prema krajevima dlake i ostavite da odstoji od 20 do 30 minuta. Nakon toga isperite kosu i operate je uobičajeno.

Ako imate sokovnik, ubacite u njega celu stabljiku celera, uključujući i lišće, savetuje Emili Heser. U isceđeni sok dodajte malo vode i sipajte u bočicu sa raspršivačem. Naprskajte smesu na kosu, očešljajte i ostavite da stoji 15 do 20 minuta pre nego što je operete.

Napravite smuti od banane i papaje - to će dati vašoj kosi neophodnu količinu vlage i sprečiće da „svaka dlaka vodi svoju politiku". U posudu izgnječite zrelu bananu i papaju, dodajte kašiku meda. Dobro izmešajte smesu, nanesite je na kosu i češljajte sve dok ne postane potpuno prava. Tek kada se kosa potpuno osuši sa nanesenom maskom, operite je na uobičajen način.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 15, 2014 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja to radim tredicionalnom metodom...provjerenom Rolling Eyes
uz neka rana iskustva i znanja iz fizike..to je sasvim jednostavno... Neutral

recimo..kad vjestica dobije napad bjesa (zbog 100 razloga ..uglavnom neosnovanih i potkovanih na laznim optuzbama)i kosa joj skoci pola metra iznad glave... Rolling Eyes
i pocne histerisati...i zvrdnati po kuci...Rolling Eyes
i tako pocne provocirati nezaustavljivu silu Evil or Very Mad Razz
i ja sam primoran da joj kosu malo ispravim Crying or Very sad Crying or Very sad

a to radim na sledeci nacin...Confused

uzmem ljepo scepam je za kosu Rolling Eyes
i ona krene napred...(urodjena reakcija...provokatorska...klince se..dok ih neko ne scepa za vrat....Evil or Very Mad) Laughing Laughing

a kosa joj ostane u mojoj ruci... Evil or Very Mad
misim to je logicno..ako sam je pre toga scepao za kosu..i nisam je pustio...jer ja teskos e odlucim da nekoga sceopam..ali kad scepam - nema pustanja... Rolling Eyes
jel tako Rolling Eyes

koja se usljed primjene zakona poluge.. Razz Laughing
tj mase(njena kosa) oslonca( gravitacija Razz ) i sila (moja saka Evil or Very Mad :lol) ispravi potpuno... Rolling Eyes Laughing

vidim ja da vi nemate pojma o fizici....Rolling Eyes

morat cu malo da pojasnim ovim faLkutetski obrazovanim(ovi sto mise da su zavrsili fakultete:? Laughing)
o cemu se tu radi Rolling Eyes

jednostavnom primjenom sile (f )...sila koja djeluje na tijelo mase (m) ......koje je do tada mirovalo Confused
(nije imalo kineticke energije ...pa usljed prijetnje moje sake... dobilo je kineticku energiju pa je pokusalo da pobjegne...Rolling Eyes... tj pocelo je da se ubrzano krece...to tijelo Razz )

a tijelo na putu (s )... ima stalnu akceleraciju ...(a = f/m) i krece se sa jednakim ubrazanjem Rolling Eyes
da sto prije utekne Confused

te na kraju puta (s = at2/2)
postize odgovarajucu brzinu za bijeg...( v =at ) Rolling Eyes
ali pomocu gravitacije..tj slobodnog pada ( v=gt) i sile tj moje sake i tezine nenog tijela...brzina tj ( v=at )
dobija kocnicu... ( to zavisi od mase tijela...brzine kretanja..i jacine sile koja zaustavlja tijelo...msm mrsko mi to sad formulisati ..Rolling Eyes Razz )
i na tijelo njeno djeluje kociona sila...bez ikakvog trenja..uz povremeno proklizavanje njenih nogica na parketu...Confused
jednostavno sila kocenja... to je moja saka Evil or Very MadLaughing
(koja zaustavlja sve..bez obzira na masu tijela..brzinu kretanja i pravac kretanja..ona djeluje sa svih strana...Rolling Eyes )

i brzina se ubrzano smanjuje i tijelo se iznenada zaustavlja...
uz bolan krik "aaaaaaaaaaa" Rolling Eyes
(tako nesto.)...kojeg prati drugi krik..dubljeg tona..."ma sta aaaaaaaa".... Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing

te u tom procesu zaustavljanja...
kosa se posve ispravi i postavi u horizontalni polozaj... Wink
pre tijela....Rolling Eyes
i ostaje bar dva mjeseca potpuno prava..pa onda je opet treba malo ispraviti...Rolling Eyes Razz Laughing Laughing

ne znam kako to ne kapirate..Shocked
i trosite djaba tolke novce na pegle i ostale gluposti... Rolling Eyes
kad je to sasvim jednostavno ispraviti... Rolling Eyes
samo trebali ste malo ic u skolu ....jbg Rolling Eyes

Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

varku
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 22, 2014 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koliki kreten trebas da budes da sve ovo napises, i pritom mislis da si zanimljiv

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 22, 2014 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad si me povredio da znas... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ja mislio da sam zanimljiv i da mi ti ne rece..jos uvijek bi to mislio... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mr. Green

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Neobični trikovi za ispravljanje kose Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon