:: |
Autor |
Poruka |
alexandar grujic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Apr 2009 Poruke: 30
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
alexandar grujic je napisao/la sledeće: | hvala |
Nema na cemu.
|
|
|
predictor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 21 Jun 2007 Poruke: 4
|
|
Ne znam ko peva jednu pesmu koju sam nekoliko puta cuo na Pink music,secam se samo stihova "idem cista od tebe u novi zivot",tako nekako,cini mi se da je bila neka pevacica u crvenom,to je sve cega se secam.Ako neko zna neka mi napise izvodjaca i pesmu,jako mi treba!Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
AleksandarPioneer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2012 Poruke: 1
|
|
Pozdrav svima,
na radiu sam cuo pjesmu tekst,samo sam refren zapamtio :
Nemoj nemoj druze stari zaboravit lijepe stvari,s njom je lijepo s njom je slatko ali zato traje kratko.
Ne trazim da se pjesma postavi,samo me interesuje ko pjeva ili ime pjesme.
Hvala unaprijed.Aleksandar
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz ~ Fontane želja ~.]
|
|
|
|
|
|
misterbin87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Dec 2013 Poruke: 1
|
|
Neki dan sam cuo jednu pesmu ,pa me zanima ko je peva i pravi naziv pesme,ovako ide tekst pesme koju sam cuo ''volecu te iako to ne smem deo si mi srca uzela idi s drugim pisma ce ti reci''?
|
|
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Možda sam pisao o ovome negde. Tražim dve pesme
1.Duck Večeras izlazim u grad
2.Vuk Rosandić neka bude po tvom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sicva je napisao/la sledeće: | Možda sam pisao o ovome negde. Tražim dve pesme
1.Duck Večeras izlazim u grad
2.Vuk Rosandić neka bude po tvom |
Da, pisao si negde, ali je to uklonjeno jer nije bilo postavljeno na odgovarajucem mestu.
Za pesme kojima ne znas naziv ili izvodjaca ovo je prava tema, kao sto je slucaj sa prvom pesmom koju navodis, te bi valjalo da napises i vise teksta za nju, a rekao bih i da nisi sasvim siguran da je izvodjac bas pomenuta grupa. Kada to saznas mozes pokusati u delu ~ Tražim ~, gde mozes upisati zelju u temi koju ces tamo sebi otvoriti, ostaviti adresu i neko od clanova, ako ima pesmu, sigurno ce ti je poslati. To vazi za drugu pesmu koju si naveo, jer ona postoji bas sa tim nazivom i izvodjacem i siguran sam da ce ti je neko odmah proslediti nakon sto otvoris svoju temu i ostavis svoju elektronsku adresu.
Toliko od mene za sada, pozdrav Sicva!
|
|
|
nesa.g Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2008 Poruke: 4
|
|
zanimaju me nazvii pesama iz filma mi nismo andjeli..
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz ~ Tražim ~.]
|
|
|
|
|
|
fb_100002251645688 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2014 Poruke: 1
|
|
Zdravo , da li bi mogli da mi pomognete. Ima jedna pesma koja se pustala ili se jos uvek pusta, ne znam, na Pink music kanalu.Ne znam kako ide pesma uopste ali znam spot. Devojka peva i ima jos 2 devojke valjda sa njom . One ulaze u lift potpuno sredjene i sve i kad izadju iz lifta one se nalaze u polju suncokreta. Posle ta devojka koja peva dovodi i nekog momka u suncokrete. Ako iko zna neka pomognee. Inace pesma je iz 2013, a ja sam je cula pred kraj godine. Hvalaa unapred
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno u odgovarajucu temu.]
|
|
|
|
|
|
vuj1ca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 2
|
|
fb_100002251645688 je napisao/la sledeće: | Zdravo , da li bi mogli da mi pomognete. Ima jedna pesma koja se pustala ili se jos uvek pusta, ne znam, na Pink music kanalu.Ne znam kako ide pesma uopste ali znam spot. Devojka peva i ima jos 2 devojke valjda sa njom . One ulaze u lift potpuno sredjene i sve i kad izadju iz lifta one se nalaze u polju suncokreta. Posle ta devojka koja peva dovodi i nekog momka u suncokrete. Ako iko zna neka pomognee. Inace pesma je iz 2013, a ja sam je cula pred kraj godine. Hvalaa unapred
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno u odgovarajucu temu.] |
Da li neko zna kako se zove ova pesma ?
Ja sam je juce cuo na pink music-u i nisam zapamtio naziv
Mislim da se devojka zove Danijela, mada nisam siguran..
Ima plavu kosu, veoma lepa, u spotu se pojavljuje neki nas bivsi maneken/teniser (izgledao mi je poznat od nekud) kada prolaze kroz neka polja suncokreta...
Ako neko zna- neka javi...
Gledao sam po idj-videos i nisu oni radili spot...
|
|
|
|
|
|
vuj1ca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 2
|
|
Nasao sam...
Za prethodnog korisnika i ostale ako im zatreba...
Sanja Dimitrijevic - La Fiesta
P.S.
Gde sam video plavu kosu, stvarno mi nije jasno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vuj1ca je napisao/la sledeće: | Nasao sam...
Za prethodnog korisnika i ostale ako im zatreba...
Sanja Dimitrijevic - La Fiesta
P.S.
Gde sam video plavu kosu, stvarno mi nije jasno...
|
Svaka cast, hvala ti sto si nam javio!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|