:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće: | Jedina bitna razlika izmedju čovjeka i ostalih živih bića je što čovjek ima dovoljno razvijen mozak,
da može da duboko razmišlja, pa sa tim darom i da pravi planove za svoj život.
Taj dar prirode treba poštovati. |
Potpuno se slažem sa tobom. Jako poštujem ljude koji mogu i znaju da planiraju svoj život, jer kako sam jednom rekla na istoj temi, ko može reći da su takvi ljudi nesrećni ili da su proračunati? To što sam oduvijek imala upravo spontan život i nije me odvelo bogzna gdje. Ne kažem da sam uništena ili nesrećna, ali da sam planski radila neke stvari...neke ružne bi prošle pored mene i ne bi me dotakle.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Vermerova Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Okt 2011 Poruke: 22
|
|
"Ne govori o sutrašnjem danu dok ne svane."
|
_________________ Memento mori! |
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Ja mislim da koliko god mi hteli, neke stvari ne mozemo da isplaniramo...neki dani su jednostavno dobri, neki losi...neki ljudi su tu, drugi ne...dal je to sudbina il nesto drugo...al mnoge stvari se dese same od sebe hteli mi to ili ne...i cak je i najlepse kada nista ne planiras i ne ocekujes...tako dajes sebi prostora da se iznenadis
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Eloxy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 105
Datum registracije: 01 Dec 2013 Poruke: 19 Mesto: Jug
|
|
Spontan.
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Ja planiram svaki novi dan, npr radim to i to. Ali se najbolje stvari dešavaju spontano, tj slučajno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|