:: |
Autor |
Poruka |
Jale21 Mister Domaći.de 2007

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

|
|
Nikada se nisam podsmevao debelim devojkama isto tako za svoju devojku nikada ne bi uzeo neku debelu... Imam dosta drugarica koje su punije ali nikad mi ne bi bile cure...
Volim kada vidim da se devojka trudi oko sebe, da vodi racuna da bude u kondiciji i da joj nije najbitnije pitanje dana sta ce da jede....
Ali isto je tacno da su punije devojke - lepe pa cak i prelepe... ali...
Najvise me nervira kada vidim, mesec dana pred leto, kada se napuni stadion devojaka, kao krenule da trce... hmmm... ja njih zovem "sezonci" ... sta to znaci? To znaci da ni njima ne prija sto su puniji pa zato sto ce leto pa se otkrivaju razni atributi "MORAJU" da skinu salo... a dok zima traje ne bi im palo na pamet da potrce... posle, ko im je kriv, dok oni rokaju slatkise, i hiljade kalorija drugi se muce da izgledaju fit...
Kako se kaze, sve po zaslugama... Inace izdvajam osobe koji su hormonski debeli i tu nista ne mogu... Ali isto znam da ti ljudi imaju vise volje da smrsaju nego oni koji su sami sebi to dobrineli...
Devojke su lepsa polovina, dobrinose svojoj lepoti, sminkanjem i izlaganjem svojih atributa... ali retko koja oce te atribute da zategne... najbolje je kada muvas devojku, muvaj je na bazenu... tu nema lazi...
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
 |
dirty_angel Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 70 Mesto: Tuzla

|
|
Ja se trudim da ih ne provociram...vise provociram ove "manekenke" koje nedaju ni da ih gledas
|
|
|
|
|
 |
ivance85 .::Cicos Macos::.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2008 Poruke: 1252 Mesto: Srbija

|
|
--hell_soul-- je napisao/la sledeće: | ne volim debele cure..nikad nisam izlazio sa nekom 'krupnijom' curom..
nikad ih nisam zadirkivao niti prozivao ali ne volim da mi bude cura..
a imam par dobrih drugarica koje su krupne.. |
....
|
|
|
|
|
 |
nl99pk Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 21 Mesto: Thessaloniki

|
|
debele cure su zakom... za chvarke....
|
_________________ evo jednog mog mixa |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Alekssandra je napisao/la sledeće: | Nije mi jasna jedna stvar ?zasto vam toliko smetaju devojke koje su punije?
Zasto ih ne stedite ?Zasto uvek morate da ih vredjate da prozivate?
Jel znate da ima puno njih koje imaju poremecaje i da je to bolest?
Kako se nikad ne bojite da jednog dana neko "ne opali vas"na taj nacin na koji vi prozivate nekog...
volela bih da mi iskreno odgovorite...
Pozdrav jacoj poloviini!!!!!!!!! |
šta da ti kažem.jel voliš ti debele momke???
naravno da nevoliš.
pa tako ni mi nevolimo debele djevojke.
nije da nevolim nego mi se nesviđaju.
ali ih nevređam zbog toga što su debele,ustvari zašto bi nekog vređao
na osnovu njegovog fizičkog izgleda?
to su u većini slučajeva fine i drage osobe.
a zašto su takve?
mislim da je jasno da prema svakom nemožeš da budeš fin.
a one su fine zato što to moraju.jer jedino na finoću imaju nekakvu šansu u okrutnom životu.i moje mišljenje da 80% debelih foliraju finjaka.
da izgledaju kao "dobre ribe "tako bi se isto ponašale.
okrutno prema debelim muškarcima.
to je moje mišljenje.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
fb_1737930289 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Maj 2012 Poruke: 26

|
|
Alekssandra je napisao/la sledeće: | Nije mi jasna jedna stvar ?zasto vam toliko smetaju devojke koje su punije?
|
šta za tebe znači punija devojka?
malo mi pojasni taj termin
|
|
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Debele devojke imaju vise smisla za humor!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
SaLLalek Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Dec 2008 Poruke: 12

|
|
Dzabe smisao za humor, kad me neko ne privlaci. Isto tako me ne privlace ni jako mrsave devojke.
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
@Jale21 svaka ti cast na odgovoru. U potpunosti si u pravu.
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
znas kako kazu nasi stari ljudi..bolje da ljulja neg' da zulja..
jbg meni se vise gade ljudi koji kazu da bi bili sa debelom djevojkom ili debelim momkom...od onih koji otvoreno kazu da im se takvi ljudi ne svidjaju....
a pomenute duse mamine... iste ..pomenute-punacke-
diskriminisu i ignorisu i odabijaju po klubovima i bilo kojim mjestima....
i naravno nikad nisu imali punacku djevojku ili pak u slucaju cura...punijeg momka
i ni pjane il' pjani ne bi bili sa debelom djevojkom ili momkom..
al' si ono kull...kad kazes..da nemas nista protiv i tome slicno...protiv punijih i da to uopste nije vazno...
jer ti si dusa mamina...
aha...
ti sto im nista ne smeta...ljudskom izgledu...
....oni su najgori i najgore... tako mi to zivot pokazao...na raznim primjerima..
ljudima smeta debljina..i to je to...samos to kad to kazes budes olos..pa je bolje da budes dusa mamina...i da to mislis u sebi... kao 99 posto onih koji se osmjehuju punackim..
a zastos e osmjehuju.,.to samo bog dragi zna..valjda da im pokazu da im ne smeta to sto su oni debeli...pa se 'vako osmjehuju iako nije nista smjesno...
sit sam ja tih..kojima nista ne smeta...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261

|
|
Ima i medju tim debeljucama dobrih ljudi, ali mislim je većina njih onakva kako izgleda. Baš sam pre neki dan na nekom sajtu za upoznavanje ljudi pronašao jednu slatku bucu od koleginice Bio bih sa njom bez obzira na njenu kilažu (samo da nije kolko mi se čini udata) jer sam studirao sa njom i jer ima lep osmeh
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|