www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zavodnica, pametnica, sponzoruša... koja je tvoja?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 26, 2013 4:41 pm    Naslov poruke: Zavodnica, pametnica, sponzoruša... koja je tvoja? Na vrh strane Na dno strane

Postoje devojke koje treba izbegavati, a kako biste na vreme znali sa kime imate posla, pročitajte sledeći tekst.

Mudrica

Lepo je kada je devojka pametna i obrazovana, kada ima definisane stavove. Ali, ako je to sve prekomerno onda je samo pitanje dana kada će ona postati svadljiva sveznalica. Ovakve pametnice su sarkastične, ironične, cinične, drske, a njihova ličnost je izgrađena na osnovu mišljenja da su drugi iza njih

Sponzoruša

Muškarci uglavnom vole da povremeno obraduju svoje devojke poklonima, malim ili velikim. Međutim, ukoliko vaša devojka potencira darivanje kao ono što je najviše zabavlja, ako drugaricama prepričava šta ste pili i koliko je koštala večera koju ste vi platili,to je loš znak. Cena vašeg sata, automobila, kako vam je sređen stan, gde ste letovali, zimovali... su teme kojima se bave samo sponzoruše.

Uvek u pravu

Prvo ćete misliti da je ona prava, a onda ćete shvatiti da je samo - uvek u pravu. Uvek! Ona može da ima sve što ste oduvek tražili kod žene: ljubazna je, inteligentna, zabavna, seksi, ali i tvrdoglava. Ako se u bilo čemu ne slažete s njom ili ukoliko dokažete da greši, loše ćete proći jer je pred vama višečasovna svađa.Njen ponos i arogancija su svakako dovoljni da na vreme pobegnete.

Psihopata

Devojka koja vas zove deset puta dnevno, javlja vam porukom svaki svoj potez i proganja vas na društvenim mrežama, svakako zaslužuje ovakvo ime. Ona želi da zna šta radite u svakom trenutku i vi ste joj jedina misao. Naravno, na psihopatu se lako pada jer ona strasna i posvećena vezi, često i neverovatna u krevetu.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 27, 2013 9:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

psihopata. ii sponzorusa koja je toliko mudra i pametna da je uvijek u pravu Rolling Eyes
a da nije zavodnica tesko bi mebe zadrzala duze od mjesec dana kraj sebe..ovakvog nezavodljivog i nepovodljivog... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

salim se.... Mr. Green

sve i jedna je s vremena na vreme i psihopata..i sponzorusa..i mudrica i misli da je u pravu... Rolling Eyes
a mooja je vjestica..najveca..od svih..koje sam sreo i vidio....
i zato je najvise i volim...i u svakom mom muljanju me provali i na vreme spreci... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ne smeta meni ni 100 puta da me nazove...na sat vremena...
a kamoli 10 puta danas...
ne smeta mi niti to da mi pametuje..kao ni da zeli da bude u pravu...bar nije nikad dosadno... Rolling Eyes sta ce mi cura/yena koja ce se sa mnom u svemu sloziti... Rolling Eyes na sto bi to licilo Rolling Eyes Laughing Laughing

a i kad volis nekoga... volis ga kakav jeste...i kakva god da je ona...ona je takva sva...moja..i sve to njeno
u glavi i u dusi ..i sto je dobro i sto je manje dobro..i sto volim i sto manje volim....
.to je i moje...kao i njeno... Rolling Eyes

znas kako kazu rdjavom klincu i dlake smetaju... Rolling Eyes
a ja nisam ni klinac niti je ona dlakava... Rolling Eyes pa se oko svega brzo dogovorimo....
ona sto naumi...to se uglavnom tako i odigra... Neutral i tako je u svakoj vezi i braku...
tako da...mogu se ja konfrciti koliko hocu... Rolling Eyes tako ce biti i gotovo... Rolling Eyes a to je jedino i vazno.... Wink Mr. Green

love is all you need
......

lenku
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Dec 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 30, 2013 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Psihopata

Devojka koja vas zove deset puta dnevno, javlja vam porukom svaki svoj potez i proganja vas na društvenim mrežama, svakako zaslužuje ovakvo ime. Ona želi da zna šta radite u svakom trenutku i vi ste joj jedina misao. Naravno, na psihopatu se lako pada jer ona strasna i posvećena vezi, često i neverovatna u krevetu.

Za ovo si u PRAVU,1001% ili drugim rečima Nije pod LIBELU, samo što je ova imala para puna kao brod,pa je htela na taj način da me(kupi),mogu samo reći beži i od one koje su lovarne... jedva sam je otkačio

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zavodnica, pametnica, sponzoruša... koja je tvoja? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon