:: |
Autor |
Poruka |
nena cool Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 3
|
|
ovaj deo je prosao medutim,sledeci ce biri slabo gledan
|
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
Šta mislite o filmskim nastavcima, da li postoji neki film kod koga vam je bolji drugi ili treći deo od prvog?
Ovo se ne odnosi na filmske trilogije koje su rađene po knjizi tipa Gospodar prtena ili Kum ili eventualno Hari Poter ili kill Bill (koji je sniman kao jedan film, ali je zbog dužine podeljen na dva dela)... Nego na filmove koji su kao prvi deo prosli dobro pa su filmske industrije snimale ostale delove zbog zarade...
Npr. Matriks, Tomb Rider, Batman, Umri muški, Pobesneli Maks, pa i naš film Mi nismo anđeli...
Iskreno, meni je uvek najbolji prvi deo, nikad nastavak nije uspeo da mi zaseni prvi deo filma...
Da čujem vas... volela bih da navedete filmove koje ja nisam navela (ovih sam se sada setila), možda ima neki gde mi je drugi deo bio bolji od prvog...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Sva cetiri dela Smrtonosnog oruzja su odlicna.Ne znam koji je od koga bolji. Takodje i drugi deo X-mena je odlican, mozda cak i bolji od prvog.Jedva cekam treci deo koji se snima ovog leta.
Seticu se jos nekog...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
U vecini slucajeva, uvijek je prvi dio neponovljiv, bolji od prvog, ali i tu ima par izuzetaka....
Kao jedan takav izuzetak mi pada na pamet TERMINATOR 2...Jedan od zaista rijetkih filmova kod kojeg je drugi dio bolji od prvog, a drugi je X-MAN 2 koji je zasjenio prvi dio, i po gledanosti i po prici, a to se jako rijetko, skoro nikad, ne desava kod nastavaka.......
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Manje vise poznato je,da prvi dio uvijek bude najbolji!Dokaz su Krug ,Blade,Vrisak 1 dio!E film kao sto je Od sumraka do zore(From dusk till down) 2 dio je definitvno najbolji i neponovljiv!Recimo i Kumovi sva 3 dijela su jednaka,onda Kralj Mafije-Bonano sva 3 dijela extra!Ne mogu se sjetit jos nekih,a da Fatalna opasnost 2 je bolji od 1 dijela,mada nisam siguran u naziv filma,ako neko zna kako se zove neka napise,pocetak filma je i u 1 i u 2 dijelu,kada neka djeca krenu na exkurziju i nesta ih pobije od jednom,pun je brutalnosti ,a to volim hehe,krvav film,jaranica me odvela u kino da ga gledamo,nisam znao za taj film:)!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
Sto se tice Kuma,meni se svidja samo prvi deo.Drugi moze da prodje,a treci sam gledala samo zbog Garsije.
|
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
|
|
Erdal82 je napisao/la sledeće: | U vecini slucajeva, uvijek je prvi dio neponovljiv, bolji od prvog, ali i tu ima par izuzetaka....
Kao jedan takav izuzetak mi pada na pamet TERMINATOR 2...Jedan od zaista rijetkih filmova kod kojeg je drugi dio bolji od prvog |
Meni je bolji Terminator 1...mada i dvojku sa zadovoljstvom gledam, ali da je bolji, bolji je prvi...
|
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Sto se tice Kuma,meni se svidja samo prvi deo.Drugi moze da prodje,a treci sam gledala samo zbog Garsije. |
Rekli smo da je Kum izuzetak, film je radjen po knjizi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slazem se za Terminatora.
Sorry za Kuma.Malko sam se zaboravila.
|
|
|
|
|
|
vesnaue Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2004 Poruke: 20
|
|
slazem se sa vama,nastavci su vecinom teska glupost,mada cast izuzetcima ima nekih koji mogu da prodju
|
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: |
Sorry za Kuma.Malko sam se zaboravila. |
Ma već oprošteno
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Pametnica je napisao/la sledeće: | nastasenjka je napisao/la sledeće: |
Sorry za Kuma.Malko sam se zaboravila. |
Ma već oprošteno |
sorry i meni za kumcheta hehe,mene zovu kumche inace hehe,pa nisam ga primjetio bemu coravo hehehe pozdrav,al dobro ne mora znacit ,ako je radjen po knjizi da je dobar svaki film,ima bruku promasaja radjenih po knjizi,kad se usere s montazom,scenarijem itd! pozdrav
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|