Pogledajte kako u jednom socijalnom eksperimentu reaguju devojke kada ih nepoznati momak pita da ih provoza "ferarijem".
Dok se dame sve više žale kako nema dobrih, finih momaka, kavaljera, na račun devojaka sve češće se upućuju "optužbe" da su sponzoruše.
Mnogi tvrde da devojkama nije ni važno da li je i koliko je dečko dobar, sve dok može da joj kupuje cipele, tašnice, bunde, nakit, automobil...
Da li je zaista važnije da muškarac ima dubok džep nego da bude dobra osoba?
Kako bi dobili odgovor na ovo pitanje, grupa mladića iz Amerike odlučila je da izvede jedan socijalni eksperiment.
Ne treba generalizovati stvari, ali pogledajte kako reaguju devojke kada shvate da dečko sa kojim razgovaraju vozi "ferari" i da li će pristati da se provozaju sa njim.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
a ta momci sa dobrim kolima i solidnom materijalom ne mogu da budu dobre i naravne duse...
primitivizam...
a i u sustini...od reci i duse se ne zivi....kao sto se i bez ljubavi ne zivi
sta kome vredi bogatsto silno..ako nema toplinu reci..i dodir ljubavi...
i rame za plakanje i grudi za uzdahe...al' ajd'
mada znam neke ljude koji mogu da placu i uzdisu i na kolima i skupim stvarima...
jer to je njihova ljubav...
ne mora da znaci da neko nije naravan i dusevan..ako vozi dobra kola
to ljudi ..sto se nalazi u njima...pokazuju
nakon nekog vremena...ne pokazujes dusu i srce svakome ko ti pridje..
a sto se tice reakcije..na start ovog ...(obucen je tako da mu ni najveca glupaca meni poznata ne bi usla u kola) komplexi su cudo...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vilenjakinja Sašina Kumica
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
a danas niko ne pada na dusu nego na novcanik
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
zato su takvima... danas..djeca...narkomani..pe***i...manijaci...olosi..huligani i svakakvi.-...
sem normalni....
i pitaju se koji se to klinac s njihovom djecom desava..
to nije prirodno..stvoren zivot...to je vise na silu...i to ne moze da bude ispravno...
ako nema neke niti ljubavi koja povezuje oca i majku...dijete ne moze biti dusevno...milo...i fino..
izraste u nesto pomenuto...
samo opet kazem...nije mi jasno zasto ljudi uopste misle..
da neko ko je imucan..sposoban da stvori novac ..da on ne moze da bude naravan i dusevan..topao ..i mio...i sta znam...
znam takvih kol'ko hoces...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma