:: |
Autor |
Poruka |
slavica774 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 19 Sep 2013 Poruke: 2
|
|
Da li neko ima iskustva sa ovom skolom? Vidim da imaju konkurs, i zvali su me da dodjem pa ne znam kakvi su? Pliz pomagajte!
|
|
|
|
|
|
savamartinovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2013 Poruke: 37
|
|
Moja sestra je bila kod njih na nekoj obuci, rekla je da su dosta ozbiljni i stvarno sve joj je odgovaralo. Nije nazalost prihvatila jer nije uspela da nadje stan u gradu za neki jeftiniji novac. Inace ja sam isto imao iskustva sa njima ali ne u vidu posla. Super su! Pokusaj sta ima veze, pa ako ti se svidja prihvati.
|
|
|
|
|
|
narkoxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Okt 2013 Poruke: 13
|
|
pa prihvataj bilo sta vidis da nema posla nigde.
|
|
|
|
|
|
slavica774 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 19 Sep 2013 Poruke: 2
|
|
bila sam na testiranju i prihvatila sam sve o obuci tako da hvala vam na odgovorima. oni su ok, svi su prijatni i bas sam zadovoljna. pocela sam sa obukom nadam se da ce biti sve ok!
|
|
|
|
|
|
savamartinovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2013 Poruke: 37
|
|
Ma rekao sam ti ja. Odlicna je to skola svakako, znam da je moja sestra toliko htela tamo da se zaposli. Svima nam je danima pricala o tome. Cestitam na poslu!
|
|
|
|
|
|
narkoxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Okt 2013 Poruke: 13
|
|
cestitam!!! sad u kafanu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|