:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Kakav je vaš stil flerta?
Sudeći prema ovoj studiji, oni koji koriste razigran stil pun fizičkog izražavanja simpatija, imaju više šanse da završe u kratkoj i beznačajnoj vezi
Jeste li slatki i razigrani ili zavodljivi i strastveni? Svi imamo različite taktike za privlačenje zgodnih muškaraca, a ispostavilo se da način na koji flertujemo može uticati na to da li veza potrajati
Istraživači sa Univerziteta u Kansasu pitali su više od 5000 ljudi kako izražavaju svoje zanimanje za suprotni pol i došli do nekih zanimljivih rezultata.
Sudeći prema ovoj studiji, oni koji koriste razigran stil pun fizičkog izražavanja simpatija, imaju više šanse da završe u kratkoj i beznačajnoj vezi. S druge strane, osobe kojima je svojstven ljubazan, elegantan i fin flert, najverovatnije će uspeti da pronađu ozbiljnog partnera za dugu vezu.
Istraživači su izdvojili pet različitih tipova flerta – fizički, tradicionalni, ljubazni, iskreni i razigrani. Iako nije bilo velike razlike između muškaraca i žena u odabiru nekog od ovih stilova, ispostavilo se da se žene ipak malo češće odlučuju za takozvani “iskreni” stil, koji se temelji na stvaranju emotivne povezanosti.
Ko bi rekao da i iza flerta postoji cela istorija! Ali kad je već tako, preporučujemo vežbanje sofisticiranog zavođenja, kao zamenu za jednostavno “nudim ti sve što želiš” nabacivanje tipovima
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|