www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto su medicinske sestre tako neljubazne???
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
filicka je napisao/la sledeće:
dameski je napisao/la sledeće:
filicka je napisao/la sledeće:
badza018 je napisao/la sledeće:
moguce zbog loseg seksualnog zivota

Kralj.

Pa ne znam,ja isto iamm lose iskustvo sa tim idiotkinjama....jednom kad sma bila bolesna kao stoka odem kod lekara a one kao fora sa sve onim zvesicama preko usta unose kafu u sobu na kojoj pishe velikim slovima INFEKTIVNO....strashnoooo.
Mrzim ih,ne znam sto su takve.Ocigledno da ne vole svoj posao,ali ko im je kriv....kad nisu ucile na vreme.Da jesu,ko zna gde bi bile.
Ako su vec tu,treba da cute i da rade,totalno ih ne razumem,a na jadne pacijente se izdrndavaju.Blah
C.

bolesna kao stoka......kad vec ne volis sebe, ne mozes ni voleti druge tako da potpuno razumem tvoju netrepeljivost...

kad nisu ucile na vreme, da jesu ko zna gde bi bile.....---bile bi doktorke, hirurzi i sl...i da, jesu ucile, ne govorimo o cistacicama vec o medicinskim sestrama..koje ipak moraju nesto da nauce da bi dosle do tog mesta..

ne opravdavam nadobudnost , i ja sam se susretala s neljubaznim ali ako ovakvi pacijenti dolaze, i ja bih ih,kao kissy, za gusu....

To sto sam napisala da sam bila bolesna kao stoka-nije se odnosilo na to da mrzim sebe.
Zdravstvo je totalno propalo tako da,da su i postale hirurzi ili lekari,ne bi se provele bas mnogo bolje...

I da,nisam neljubazna,bas naprotiv,samo sam uzasnuta.
Uvek lepo sedim,cutim,nikog nista ne pitam,cak ne pokazujem ni najmanju dozu drskosti prema njima,njihova situacija nije moj problem.

Apsolutno se slažem sa dameski. Ne možeš tako govoriti od svim medicinskim sestrama, i ne možeš generalizovati stvari. Sad ako poznaješ 2 medicinske sestre koje imaju loše ponašanje, ne možeš reći sve su takve, jer nisu. Iskreno, ja nisam imala problema sa njima. Ako ideš sa predrasudom kako su sve loše i neljubazne, normalno je da nikada nećeš imati bolju sliku o njima. One rade sa ljudima, ima nas raznih, treba stvarno imati živaca i strpljenja za tako nešto. Tako da ih mogu razumeti. Wink

Ne idem sa predrasudama o njima,postoje neke medicinske sestre koje su izrazito ljubazne,samo sam bila navela jedan primer,ne znam sto ste se svi odmah tako okomili na mene,a pogotovo dameski.

Neko je rekao da je tesko raditi sa ljudima,pa zasto onda pobogu biraju tu profesiju koja ih dovodi u kontakt sa ljudima ako su vec tako nesnalazljive i asocijalne?
Onda za njih nije posao medicinske sestra i svaka cast onim medicinskim sestrama koje imaju strpljenja ali mi i dalje nije jasno zasto su neke vecito nad*kane.
Mislim izvini,izabrala si taj posao,za to si se skolovala,sad radis posao za koji si se opredelila a nacomrdjena si ceo dan i ne znas ni dobar dan da kazes,u cemu je problem?
Nije mi stvarno jasno.
Uredu je to sto je kissy rekla da su sve one razlicite osobe,ali otkud onda toliko neraspolozenih i drugacijih osoba?

edit by skorpijica: ako su one nad*kane, ne moras i ti, dakle sve se moze reci i na lepsi nacin ili sa zvezdicom ako si bas toliko vezana za ovaj izraz!!!

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 35

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ne mislim tako........ sve to zavisi od osobe i od ustanove u kojoj rade................

Meni je do sada sve bilo ok Razz........ sem jednom kada mi je med sestra sila ruku a dokteor pusio cigaru Razz kakv kralj Razz

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 10, 2013 3:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Danas su medicinske sestre,mnoge vrlo neljubazne i grube,bez i malo takta.

Naravno,ima i vrlo ljubaznih i prijatnih medicinskih sestara.

Pošto danas postoje privatni fakulteti - mnoge od njih,čiji roditelji imaju para,upišu se na privatni FAX.On košta oko 2.500 - 3.000 eura i odmah platite unapred za godinu dana.Na primer - uzmite smer - Biologija. Na časove ne morate ići ,progledaju Vam kroz prste,kao i prilikom polaganja,jer ih malo častite"

Kada upišete redovno Fakultet,izadje Vas, isto toliko za godinu dana otprilike,samo što novac ne date odmah po upisu sav,već po ispitu,praksi,oko 50.eura za 1.predmet.

Koji idu na privatan fakultet ,obično mnogi ne idu ne predavanja i naravno da je njihovo znanje vrlo oskudno.To su uglavnom razmažene osobe kojima tatica i mamica sve ugađaju. Pošto su po prirodi egocentrici,briga ih za druge,i vrlo su drski. Ali najvećim problem je uglavnom njihovo vaspitanje koje one donose od kuće.Vaspitanje i ponašanje se uči kod kuće,a ne kupuje, i zato su roditelji odgovorni,

Svaka čast vrednim i ljubaznim medicinskim sestrama,a ove nevaspitane,grube,drske da živimo u "normalnoj" državi,i požalite se,dobile bi odmah otkaz,tako je u Nemačkoj i drugim zapadnim državama.

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Zasto su medicinske sestre tako neljubazne??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon