:: |
Autor |
Poruka |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
dobar dan skorfijice mala
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Dobar dan krepalina
hvala za cvetic
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
ihhhh... otkad ovdje nisam bio...
i nesto skorfijici maloj poklonio
nece se ona ljutiti je l da
a ako i bude imam ja i za to aduta.. da ona ne bude ljuta
i mislim da bi joj sada dobro dosao jedan vrhunski amedei incontro
"toskanski" cokoladni car... jer je on samo za nju prikladan dar..
kojeg joj uz jedan divan bijeli cvijet
od srca njoj bez ikakvog posebnog razloga poklanjam
mada da iskreno kazem..100 % siguran sam..
da cu bar nekog da iznerviram
ali to me ne zanima jer oceM barem jedan smijesak da izmamim skorfijici i bit cu presretan ako joj makar malko uljepsam i oanako lijep dan
miris latica ovog prekrasnog cvijeta
koji nije ni blizu krasan poput skorficijinog azzurnog pogleda...
i ljesnjaci i ukusna vrhunska cokolada...
nikako ne idu bez dobrog i opojnog gutljaja
vrhunskog crnog vranac vina...
da skorfijica vazda bude...kao i do sada cila-ljubicanstvena-domaca - vila
da rasiri svoja njezna andjeoska krila
i da malo preleti po temama sa njima
a ja odo dok se ona nije pojavila
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Jao krepalina sto si ti em fin em pazljiv em elokventan pa svaka clanica bi te u svom kutku pozelela Hvala puno za pokloncice, sve mi se svidja, tj bas je po mom ukusu (nadam se da cvece nije staro skoro pola godine, s obzirom da si mi isto ovo cvece i tada ostavio (na vrhu strane ))
Sto se tice ovih krila, njih ne sirim, nemam i ne volim ih, podsecaju me na guske, patke i ostale krilate bele andjelke a ko voli nek izvoli
Odoh ja sad dok ti nisi iskocio opet iza nekog coska, jer ce za tobom "banuti" i gomila gostiju i ostalih u ovo mestasce, pa nece biti mesta i svezeg vazduha za sve nas u ovom mom toplom kutku
p.s. slobodno se i ti posluzi cokoladom i vinom
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
dobar dan mala skorfijice
imam za tebe jednu ruzu... boje tvoga nicka...
potopljenu u boju tvoga oka...
i za svaki slucaj ... na brzinu sam ubrao i par jagodica
malo su pujavue... nisam ih stigao oprati... aj' necem lagati...
voda je hladna najutro....pa se bojah
da jagodice ne budu hladne...
ps..gdje si ti...nisam te vidio sto godina
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
Jel vidis ti to krepalina, da nije tebe niko me se ne bi ni setio Tu sam ja, ali sam malo vise tamo negde napolju, koristim ovo lepo vreme dok ne krenu paklene vrucine, onda cu izlaziti samo nocu a i znas vec ono, nema me da pustim i drugima da dodju do izrazaja
Hvala i za ruzu i za ovu morsku obalu i za jagode e to se zove zivot, jos samo neku ljlujasku da nabacim na tu obalu i mogu na miru i u sreci umreti
|
|
|
|
|
|
|
|
napravio sam ja ljuljashku... samo za tebe.,...
i postavio je na azurnu obalu....
da u miru uzivas...pijuckajuci neka hladna picenca
i isprobavas...hladne azurne poslastice ..
samo trebas naci nekog da drzi u svojim snaznim rukama..
snop paunovog perja i da glumi prijatan jadranski povjetarac...
i da te rashladjujue s njim...i malo ljulja ljuljasku..lagano...uspavljujuce..
bash kao talasi jadranskog mora..
samo se plasim jedne stvari..
skorfijice mala
nemoj dugo da gledas u azurno plavetnilo....
svojim nebom u okicama...
jer more ce od tvojih pogleda ...uskoro... brzinom bljestave s neba munje... P
postati ljubomorno... na tvoje okice
a azurna obala ce htjeti da promjeni ime...u neko ljepse..kao recimo...
obala skorfijica plavo boje...
a to se mozda italijanima nece svidjeti...jer italijani nemaju pojma
jer da imaju ...davno bi promjenili ime svoje obale..
|
all you need love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
Krepalina ti bas znas ubosti momenat danas bi mi vala samo ovako nesto i pomoglo, ali nema u blizini, tako da ce mi i ovo ovde pomoci da bar u svojoj glavi pobegnem malo dalje iz ravnice ali hvala za ljuljasku, to ce mi za pocetak bas prijati a onda se hvatam za koktelcice i sladoled i zabava moze da pocne
A ovaj deo stihoklepacki me prosto sramota komentarisati, sta god da kazem bice da sam narcisoidna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> ~ škorpijici noćnoj morici ~ :mrgreen: |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3 ... 18, 19, 20 |
Strana 20 od 20 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|