:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Citat: | Tuširanje je zakon, kao i sapun, dezodorans i losion posle brijanja. Ostalo je stvar ličnog izbora i dogovora sa damama. |
I tako bi trebalo i da bude.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Ironično, do nedavni pobornik depilacije, a sad sam u vezi s pravom dlakavom muškarčinom. I obožavam njegova dlakava prsa. Čak mi ni najmanje ne smeta to što mu je najmrži posao brijanje brade... Ali smetalo bi mi da njegov pazuh ili intimni dio nikad nije vidio britvicu, čisto iz nekih higijenskih razloga...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
NE volim nista od dlakavih stvari. Nista gore kad ga dirnes po prsima, a izgubis se u dlakama
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
*ADA* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd
|
|
Najvolem dlakave prste
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | NE volim nista od dlakavih stvari. Nista gore kad ga dirnes po prsima, a izgubis se u dlakama |
Pa zamisli da je neko ćebence, bre, majček, što si tako rigorozna!!??
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ako mi zatreba cebence, ima da se pokrijem i milujem cebence
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Kosovce.3 Upućeni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269
|
|
Volim sve sto je prirodno, pa i dlakava muskarca. Obozavam kad su mu prsa poput persijskog tepiha,al ne volim u kuhinji da vidim veoma dlakava muskarca gggrrr.
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Bradica od tri dana. Mmm... To obožavam... Što se ostalog tiče, noge da ostanu dlakave, a sve ostalo - od volje mu.
|
|
|
|
zvezdica706 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Nov 2014 Poruke: 8
|
|
Volim dlakave grudi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|