www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dzenan Loncarevic
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
nikolic_rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 28, 2008 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto ja bio ponovo na njegovom nastupu,sinoc,naravno,bilo je fantasticno:DVery HappyVery Happy...album je odlican:DVery HappyVery Happy.......a da li ste culi novu pesmu "Ana ne budi luda"??????? Super je pesma;)

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam slusala njegov album jedino znam za pesmu "Nikome ni rec" i nista posebno...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno ?
Ne volim ga uopste, najezim se cim ga vidim ili cujem.
Covek ima stvarno lep glas, imala sam priliku da ga vidim i da odem na nekoliko njegovih nastupa kada sam bila u Crnoj Gori pre mesec dana. Ali nisam bila.
Ne volim jer ako idem da slusam Dzenana onda idem zbog njega, idem da slusam njegove pesme a ne tudje. Ako mi se slusa Aca Lukas ili Zeljko Joksimovic onda cu otici na drugo mesto...Ne znam koju pesmu "nije" otpevao.

nikolic_rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 30, 2008 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je prvom zao sto ne peva vise svojih pesama,jer je on meni broj 1,znaci obozavam ga (kao muzicara,da ne dodje do zabune Very Happy ),ali u svakom slucaju moze mu se da peva tudje pesme,jer to savrseno radi...

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2012 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sviđa mi se,,lepo peva,pronašao je ono što mu najviše "leži",izgradio svoj stil...Dobar pevač.

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Dzenan Loncarevic Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon

Development and Hosting by Domaci.de
© 2001 - 2017 Domaci.de - Powered by phpBB2

X

Kuda večeras