:: |
Autor |
Poruka |
nikolic_rs Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 65

|
Postavljena: Ned Sep 28, 2008 3:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto ja bio ponovo na njegovom nastupu,sinoc,naravno,bilo je fantasticno:D ...album je odlican:D .......a da li ste culi novu pesmu "Ana ne budi luda"??????? Super je pesma;)
|
_________________ Ne opterecuj se nebitnim stvarima, jedan je zivot!  |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
Postavljena: Pon Sep 29, 2008 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
Nisam slusala njegov album jedino znam za pesmu "Nikome ni rec" i nista posebno...
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
Postavljena: Pon Sep 29, 2008 4:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Iskreno ?
Ne volim ga uopste, najezim se cim ga vidim ili cujem.
Covek ima stvarno lep glas, imala sam priliku da ga vidim i da odem na nekoliko njegovih nastupa kada sam bila u Crnoj Gori pre mesec dana. Ali nisam bila.
Ne volim jer ako idem da slusam Dzenana onda idem zbog njega, idem da slusam njegove pesme a ne tudje. Ako mi se slusa Aca Lukas ili Zeljko Joksimovic onda cu otici na drugo mesto...Ne znam koju pesmu "nije" otpevao.
|
|
|
|
|
 |
nikolic_rs Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 65

|
Postavljena: Uto Sep 30, 2008 7:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni je prvom zao sto ne peva vise svojih pesama,jer je on meni broj 1,znaci obozavam ga (kao muzicara,da ne dodje do zabune ),ali u svakom slucaju moze mu se da peva tudje pesme,jer to savrseno radi...
|
_________________ Ne opterecuj se nebitnim stvarima, jedan je zivot!  |
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
Postavljena: Sub Dec 29, 2012 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se,,lepo peva,pronašao je ono što mu najviše "leži",izgradio svoj stil...Dobar pevač.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|