:: |
Autor |
Poruka |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Све чувам, па Боже мој, те мале стварчице су превише лепе да би се бациле. Мада после задњег раскида хтела сам да их буквално спалим, али наравно нисам.Стоје у једном ормару који не отварам често.Ту су, али не желим да их гледам и будим успомене...Довољно је само што знам да су ту...
|
|
|
|
**Jana** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 24 Mar 2010 Poruke: 17
|
|
_NataLia_ je napisao/la sledeće: | Kad veza pukne, sto cinite sa stvarima koje vam je poklonio? Narukvicama, prstenjem, nakitom, knjigama itd. ?
Bacite li to, spremite u neku kutiju?
Ili vam ne smeta nositi to i dalje, pa cak i kada ste u novoj vezi? |
Cuvam sve naravno.
To je deo mog zivota , ne mogu izbrisati proslost.
Svaka veza ostavi neki trag ...
|
|
|
|
|
|
<3Ena<3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Sep 2010 Poruke: 37
|
|
Najveća glupost, po mom mišljenju, je bacati stvari dobijene od strane bivšeg. Jednostavno, kada su pokloni primljeni, znači da nam je taj neko, koliko-toliko značio, pa zašto baciti nešto što će ti biti prijatan ukras, a ujedno i jedno sećanje na nešto što je bilo?!
|
_________________ Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world!
.-..-.
`·.·´
●/
/▌
/ \ ℒℴvℯ yℴu!!! |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Vjerujem i sijedim feng shui pravila i jedno kaže: riješi se starih uspomena da bi stvorio mjesto za nove...
Zato neke poklonjene stvari stavim u kutiju i negdje daleko od oka, a neke bacim kao što sam npr. baš danas neke uvenule ruže... Ne volim ružne uspomene - kakve su većinom bile moje bivše veze...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja bih vrlo rado da ih vratim...nisu to neke uspomene, a vise su stvari koje njemu znace, a meni ne...s toga bi da ih vratim :S
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Ja sam licno dosta stvari bacila i pretvorila u prah i pepeo
sad mi zao...bilo je nekih slatkih stvarcica...al jbg...Proslost
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Ma ja to sve pobacam, ukljucujuci i nakit, ne vidim svrhu zato bih zadrzala? Sto kaze Jaca samo da me potseca na ruznu proslost i ruzne prethodne veze..
|
|
|
kokos992 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 09 Feb 2010 Poruke: 44
|
|
cuvam.. uspomena..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|