:: |
Autor |
Poruka |
spale88 Banovan! Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Nov 2010 Poruke: 316
|
|
Tose Preski je dobio spomenik u Makedoniji
zaista je covek ovo zasluzio
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Anđele, niti jedna pjesma te neće vratiti nama, ali će te svaka sačuvati za vječnost. Neka ti je na današnji dan kao i onda kada si zauvijek otišao, vječna slava i hvala.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Niko ga nije zaboravio, niti ce.
|
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Moram reći da skoro svaki put zaplačem kad čujem njegove pesme.Fantastičan pevač,njegove pesme će živeti večno i pevaće se..Divna osoba,vrhunski pevač.R.I.P
|
|
|
|
|
|
Toše, takav kao ti se i ne rađa. O tebi mogu da imam samo riječi hvale, prvo kao o pjevaču izezuetnih glasovnih mogućnost, pa tek onda o čovjeku Anđelu. I sada duša boli na bilo koju pjesmu, na pomen tvog imena, mogao si sve, mogao..ne dadoše.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
Не могу те заобићи, анђеле, нити заборавити твој глас, твоје племенито добро срце, твоју младост...Када би на овој нашој естради било само 5 % од онога што си нам ти дао за свог кратког живота, вјеровала бих у боље, вјеровала бих и вољела музику, а не презриво окретала главу на поједине индвидуе које се усуђују себе звати звијездом... Такав не постоји сада, а ако се икада роди, буди сигуран да ће бити једнако вољен и поштован као ти што си. ПОчивај у миру и нека те анђели прате на твом путу до узвишености.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
mircestt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 20
|
|
Bio je jedan od najboljih pevaca sa ovih prostora...Njega i njegove pesme niko nece zaboraviti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I njemu se uvijek vratim kada dođem na forum, pročitam komentare, ali tuga ni nakon toliko godina nije prošla, svaka njegova pjesma na koju sasvim slučajno u prolazu ili bilo gdje naletim, i dalje izazove salve emocija i suza i dalje nisam u stanju da kod kućei slušam njegove pjesme. Jedan mladi život, jedan takav čovjek da ode, prosto mi je još nemoguće povjerovati i nikakva utjeha mi nije utjeha. Prosto ga nema i to boli.A njegov koncert kome sam imala čast prisustvovati ostaje jedna od najljepših uspomena.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|