:: |
Autor |
Poruka |
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
[quote="sweetlady"]
Znam sta je orgazam i nije dosao tek posle jedne "zvake" vec neznog milovanja...
Pa da može milovanjem,samo zavisi šta je milovano na tebi...
Mislim šta reći "žene i orgazmi" to može da prođe kod nekog drugog,
ali kod mene teško ovakva priča prolazi...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Hot Cherry je napisao/la sledeće: |
draga moja sweety srce moje ovaj put nisi upala u većinu hehehe
Naravno da je moguće doći do orgazma uz poljupca, dodira, šaputanjem .......... .... ... ..
al ne sad ljubim je , dodiram, šapućem joj nešto u parku na klupi, na kuhinji u stanu, u autu..... i opaaaa vrhunac....
ako hoćete to doživeti... onda treba voleti... ne sad ajmo da tražimo devojku da je zavolim i doživeću sve šta poželim |
Ovo prvo cu se praviti da nisam videla Ovo drugo znam da ti mene vecito "trpas" u neke manjine nista me tu ne cudi hihihi
A za ostalo u potpunosti se slazem sa ovim citiranim
šamar je napisao/la sledeće: |
[quote="sweetlady"
Znam sta je orgazam i nije dosao tek posle jedne "zvake" vec neznog milovanja...
Pa da može milovanjem,samo zavisi šta je milovano na tebi...
Mislim šta reći "žene i orgazmi" to može da prođe kod nekog drugog,
ali kod mene teško ovakva priča prolazi... |
Ehhh sta je milovano... tesko je objasniti a ne zalaziti u detalje... U dve tri reci... Bili sa drustvom na nekom pikniku... on je sedeo na travi sa ispruzenim nogama ja sam mu sela u krilo okrenuta prema njemu i skrstila mu svoje noge iza ledja... Poceli smo sa kisicima koji su se pretvorili u nezne poljupce, nezne reci, uzdisaje... imali smo pantalone na sebi ali sam ipak osecala njegove "reakcije"... Sta je mogao da mi miluje u toj poziciji i na javnom mestu... isto sto i ja njemu... vrat, ledja, ruke (doduse i kukove, grudi i s'vremena na vreme bi mi stavio ruke oko struka i nezno primakao sebi pa udaljio)... u tim trenucima smo zaboravili i gde smo i sa kim... Bilo je pre devet godina a secam se kao juce da je bilo...Kako znam da sam dozivela orgazam... hmm to ne mogu da objasnim ali mogu da kazem da kada smo se "smirili" saka mi je bila puna njegove kose Nismo se secali ni on ni ja kada i kako sam ga toliko pocupala A jedna prijateljica koja je bila sa nama na pikniku mi je rekla da su svi mislili da cemo hladno da skinemo odecu i uradimo to pred svima
Ne pokusavam da te ubedim u bilo sta Svako ima pravo na svoje misljenje... mozda je nekim curama potrebno vise meni je to tada bilo dovoljno
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
sweetlady je napisao/la sledeće: |
Ne pokusavam da te ubedim u bilo sta Svako ima pravo na svoje misljenje... mozda je nekim curama potrebno vise meni je to tada bilo dovoljno |
aK je ovo upućeno meni... verujem ti na reč
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Jbg, "kazhu" da je boja glasa odluchujuca, ako se "ide rechima u napad". |
Boja - ne. Pre izbor reči Treba i on da ume, a i ona da je opuštena i da mu da do znanja šta joj prija Ume to da bude slađe i od samog sexa
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
sweetlady je napisao/la sledeće: | Kako znam da sam dozivela orgazam... hmm to ne mogu da objasnim ali mogu da kazem da kada smo se "smirili" saka mi je bila puna njegove kose
Ne pokusavam da te ubedim u bilo sta Svako ima pravo na svoje misljenje... mozda je nekim curama potrebno vise meni je to tada bilo dovoljno |
Naravno da svako ima svoje mišljenje i treba da ga ima...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
Svakako može poljupcima doći do orgazma
Zavisi gdje te ljubi
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
ivanaste Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jul 2011 Poruke: 3
|
|
DimitrijeR je napisao/la sledeće: | jerotije je napisao/la sledeće: | Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem...
Je l' imate takvih iskustava? |
Doživeti ograzam bez dodira je apsolutno moguće najpouzdaniji dokaz
| Tacno u potpunosti, moguce je i bez dodira, cisto mastanjem a i poljupcem.
|
|
|
|
|
|
jcona13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 20 Okt 2007 Poruke: 29 Mesto: Majdanpek
|
|
Svako normalno žensko čeljade od četvrte godine do kraja života dokle god na sebi ima klitoris, jedan od organa isključivo za zadovoljstvo, čak i bez njega sposobno je za ORGAZAM na različitim delovima tela - grlu, usta, bradavica, butina, mišica, nogu, palčeva i ... Sve ostale su seksualno nepismene, zakočene, po kriterijumima Wilheme Rajha - sve je to duševno nezdravo! Nema anorgazmičnih žena ima glupih žena i još glupljih muškaraca koji to i ne prepoznaju.
|
_________________ Ako stojim u uglu sobe ne moram ni po koju cenu da razmisljam o belom medvedu. |
|
|
|
|
jcona13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 20 Okt 2007 Poruke: 29 Mesto: Majdanpek
|
|
Jezik iskusnog prosečnog muškarca može podariti ženi ORGAZAM i do 400 puta snažniji od orgazma penetracijom polnog organa. Orgazam u grlu ili anusu takodje može biti izazvan upotrebom fizičkih i hemijskih sredstava - prigodnih oblika ili u vidu želea, kreme, pene itd ... Svaki orgazam poboljšava zdravstveni status žene, leči veliki broj psihosomatskih bolesti - migrena nestaje nakon masturbacije od par minuta. Setite se da ste doživeli orgazam u snu pa tu nema dodira - dakle do ORGAZMA se može doći gotovo uvek osim proklete GLUPOSTI, VASPITANJA, MORALISANJA i.t.d. DALJE - postoje pored tzv normalnog orgazma još devet nivoa do EKSTAZE - vidite bilo koju knjigu TANTRA JOGE ili Klisićke - Do orgazma i dalje.
Žene i devojke budite glupe pet minuta i pitajte svog terapeuta BOLJE no da životarite godinama - jer za to vam čak ni muškarci nisu potrebni . Normalno da je najbolje sa njima ali bez orgazma ništa vam nije vredno.
|
_________________ Ako stojim u uglu sobe ne moram ni po koju cenu da razmisljam o belom medvedu. |
|
|
|
|
bludnik081 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 13 Maj 2015 Poruke: 9
|
|
jcona13 je napisao/la sledeće: | Jezik iskusnog prosečnog muškarca može podariti ženi ORGAZAM i do 400 puta snažniji od orgazma penetracijom polnog organa. Orgazam u grlu ili anusu takodje može biti izazvan upotrebom fizičkih i hemijskih sredstava - prigodnih oblika ili u vidu želea, kreme, pene itd ... Svaki orgazam poboljšava zdravstveni status žene, leči veliki broj psihosomatskih bolesti - migrena nestaje nakon masturbacije od par minuta. Setite se da ste doživeli orgazam u snu pa tu nema dodira - dakle do ORGAZMA se može doći gotovo uvek osim proklete GLUPOSTI, VASPITANJA, MORALISANJA i.t.d. DALJE - postoje pored tzv normalnog orgazma još devet nivoa do EKSTAZE - vidite bilo koju knjigu TANTRA JOGE ili Klisićke - Do orgazma i dalje.
Žene i devojke budite glupe pet minuta i pitajte svog terapeuta BOLJE no da životarite godinama - jer za to vam čak ni muškarci nisu potrebni . Normalno da je najbolje sa njima ali bez orgazma ništa vam nije vredno. |
Svaka čast majstore. Pružam ruku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|