www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Farmerke kupujem u..
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gde stignem.nije mi to uopste vazno.samo da se meni svidjaju i da mi dobro stoje..sto se mene tice,mogu da ih kupim i na pijaci! Mr. Green (samo steta,ovde nema pijace,al ima nekih malih prodavnica...).mada ne secam se kad sam zadnji put kupila farmerke,ili bilo sta od odece...nekako sam se malo zapustila.oblacim sta mi je prvo pod rukom,al nema veze,ionako samo idem skola-kuca..oblacicu se bolje na odmoru.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 28, 2009 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaista mi nije bitno gde ih uzimam, vazno je da mi dobro stoje i da se meni jaaaako svide

" I know the way to fuck them all...."

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako odabrati farmerke?

Iako su farmerke najčešći odevni predmet u ormanima i žena i muškaraca, pronaći odgovarajuće uopšte nije lako. Nema većeg promašaja nego odabrati model koji deformiše siluetu, posebno „donji deo leđa“, koji u takvim pantalonama ponekad izgleda spljošteno, a ponekad i ogromno, ili kukove, koji postaju vizuelno širi. Ali, nemojte se plašiti! Pokušaćemo da vam damo neke savete kako da kupite farmerke, a da se ne razočarata kada se vratite kući iz šopinga i ponovo ih probate.

Pre nego što krenete u kupovinu, bilo bi poželjno da imate u glavi kakve farmerke želite- duge ili „tri četvrti“, široke ili uske, sa niskim ili visokim strukom, za zimu ili leto, tamne ili svetle. Kad odredite pomenute kriterijume, uštedećete pre svega na vremenu i nećete bezidejno tumarati po radnjama. Ali, nemojte žuriti. Promišljeno uživajte u vremenu koje želite da potrošite u kupovini. Nemojte se zaustavljati samo u jednoj radnji, već probajte različite marke u raznim prodavnicama. Ako ne nađete neke da vam se stvarno sviđaju, bolje da ne kupite ništa, već se vratite sledeći put, kada ćete imati jasnije ideje šta želite.

Izbegavajte da idete u kupovinu subotom ili pred kraj radnog vremena prodavnica. Preporučuje se da krenete u šoping kada je mirnije, naročito ujutru, kada su prodavačice još uvek pune entuzijazma i neće vas mrko gledati kada budete isprobavale „stoti“ model. Veoma je teško da same prosudimo šta nam stoji, a šta ne. Zato možete sa sobom povesti i prijateljicu koja će vam pomoći i iskreno reći svoje mišljenje, ali budite pažljive, jer nemaju sve žene isti modni ukus, pa je i to mač sa dve oštrice- ne mora vam se dopasti ono što ona misli da je lepo.

Prepoznajte vaše „slabe tačke“. Ako imate stomačić, onda je bolje da izaberete model s višim strukom, a ako imate kratke noge, onda uzmite duge farmerke, koje ćete uvek nositi uz cipele ili sandale na štiklu. Farmerke uglavnom vizuelno proširuju figuru za pola broja, a to je bitan podatak koji morate imati u vidu kada ih kupujete.

Ako pak niste u stanju da sagledate svoje nedostatke i kvalitete, možda bi bilo bolje da se odlučite za suknjicu ili haljinu od teksas-platna. Suknjica je idealna ako imate tanke noge, a obilniju zadnjicu i kukove. Haljina, naročito ako je duga i prava, pokriva punije noge, kukove i guzu.

Za Ženski Portal pripremila: Olgica Andrić

Izvor: Ženski Portal

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 17, 2009 6:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kupujem gde god nadjem model koji mi odgovara a najvise u Guess-u, meni su najudobnije a i lepo stoje.

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 37

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 25, 2010 2:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U miss sixty su najbolje!
mada ni contobene nisu loše...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 25, 2010 2:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Bluenotes-u Very Happy

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 19, 2011 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gde god, ne biram.
Mislim na kupujem bas svuda ali kada vidim nesto sto mi se svidi, kupujem i to je to.
Mada najvise volim da kupujem u New look Wink

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 19, 2011 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ih uopšte ne kupujem. Dobijam ih od prijateljice direktno iz Misurija! Laughing

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 11, 2011 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Tržnom centru "Planeta 021"... E sad, ima tu više radnjica, ali uvek nađem neke koje mi se baš baš sviđaju i dobro mi stoje. Mr. Green

sarni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Maj 2012

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 26, 2012 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Mangu su mi u poslednje vreme ok! Inace imam sire kukove pa imam problema da nadjem savrsen model.

tijana87bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2012
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2013 12:53 pm    Naslov poruke: replay Na vrh strane Na dno strane

Obozavam Replay, imaju odlicne krojeve i jako dobro stoje

Replay za prolece 2013, pogledajte ove kako su dobre. Ne znam da li u Beogradu stizu novi modeli, ili smo mi osudjene na "proslogodisnju" kolekciju

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 33

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 28, 2013 12:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U MK modi. Lepi su modeli, a i sem farki imaju i super majičice, pa nemam potrebe da švrljam par sati po gradu. Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Farmerke kupujem u.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon