www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ides u soping kod Kineza?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 01, 2011 1:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja i nisam bas neko ko voli da se povlaci po cumezima... Rolling Eyes
I ne, ne kupujem kinesku garderobu...imam neke tripove da je sve to necim zarazeno... Rolling Eyes
Jer sam jednom posle nekog treninga i tusiranja, obukao neku pamucnu majicu... Confused
kinesku... Rolling Eyes onako , zapakovanu...i neka fleka mi je se pojavila na ledjima... Confused
Zaboravio sam kako se zove ta fleka... Shocked ali znam da sam se dobro prepao...
mislio sam da je tifus... Shocked mjesec dana sam se ja zafrkavao oko ljekara... Rolling Eyes
Srecom...nekim samponicima Shocked i kremicama sam uspio da je se kurtalisem... Rolling Eyes
Sad i kad kod nekog dodjem u kucu i prije nego sto sjednem na stolicu...
Pitam je l' kineska... Laughing a kamo li da obucem nesto sto izaziva fleke...
Ma necu da imam nista s tim kinezima.. Rolling Eyes
A bilo sta drugo im je sto puta gore od garderobe.. Rolling Eyes meni nije nikako jasno...
kako neko moze biti toliko glup...
E pazi vjestica je dobila nekakav .... nekakav budilnik, kineski... Rolling Eyes
Zapakovan... Shocked stavio ja bateriju kako i gdje treba ... Shocked i nece da radi..
Nov a pokvaren... Shocked
Eto sta da sam nekom greskom, trebao ustati rano i nedaj boze raditi nesto, tesko...Shocked
(pu - pu da ne cuje vrag... Laughing ) Shocked ja bi zakasnio sigurno..
i svi bi rekli da nisam namjerno htio da dodjem - zato sto sam lijen...Shocked
Odmah sam se nazivcir'o i bacio ga kroz prozor... Rolling Eyes ciganima...nek ga nose u pm...
Sto dalje od mene....jer me vjestica napala i rekla da sam ga ja pokvario... Shocked
A on bio pokvaren...i takavog pokvarenog su ga zapakovali... Rolling Eyes
i nikako meni nije jasno kako neko moze biti lud toliko da kupuje to pokvareno smece... Rolling Eyes

love is all you need
......

Tajchi85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 20 Maj 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2011 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne kupujem kod njih.....prodavnice im uzasno smrde..........

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2011 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nista protiv njih, ne gledam ih sa visine, ali iskreno njihovi trzni centri su gori nego pijaca... nepregledno, puno naroda, kutije, kese razbacane, smrad... e zato se gadim da idem kod njih. Da, bila sam nekoliko puta da vidim sta ima, ali treba se psihicki spremiti za odlazak tamo. Ne kazem da njihova roba totalno ne valja, jer i po buticima mozemo naci istu samo su razlike u ceni drasticne. Ako kod njih majica kosta 200dinara, u butiku ce biti 2000. Isti model, isto sve, Made In China. Kvalitet robe im nije bas savrsen, ali za one koji nemaju za luksuz, potpuno, solidnu robu imaju.

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2012 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da,što da ne..šta treba da kažem - samo po buticima..pola te robe od njih tamo i završi..idem,nemam čega se stideti,a ide sigurno 90% ljudi,ali neće da prizna..

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 11, 2012 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njihova roba je nekvalitetna, ako cemo iskreno. Sve je to za kratku upotrebu.
Naravno da odem kada nemam gde ili kada nemam vremena da odem do grada. Za neke sitnice i nije lose. Mogu da kupim neku majcu ili neke japanke ili papuce, nisam luda za markiranom odecom ali znam da kada kupujem nesto kod njih, necu to dugo sacuvati.
Jedino sto nikako necu kupovati kod njih to je kozmetika, ali nikako.

sarni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Maj 2012

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 24, 2012 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ju, nikad! Ne zato sto je jeftino, vec zato sto je nekvalitetno i smrdi. Moja drugarica kupila majicu kod njih , 4 x je prala i u omeksivacu al ne mozes iskoreniti smrad!!

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 24, 2012 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada su Kinezi počeli da otvaraju trgovinu u našem gradu, nama građanima, bilo je to jedno zanimljivo i ne toliko loše mjesto, ali samo u početku. Sa najezdom ostalih kineskih trgovina i bukvalno zakupljivanjem najboljih poslovnih prostora u gradu, odjednom sam samu sebe uhvatila kako izbjegavam, ne želim i ne trpim njih kao trgovce, kao ni njihovu robu, da ne govorim o tome koliko me je muka hvatala kada sam vidjela naše djevojke koje rade kod njih i za koju plaću. A još nakon slučaja sa sestričinom kada je dobila osip oko očiju od bojica koje su joj uzeli (u toku crtanja istim je malena protrljala oči) i kada su majci počele da trnu noge od nekih kućnih papuča koje je kod Kineza kupila, moja averzija se pojačala i definitivno ne prilazim niti ulazim u njihove trgovine. Naša roba i naši materijali su po svemu bolji od njihovih, mada se čovjek mora ipak dobro zagledati i u našim trgovinama "porijeklo" proizvoda. Nemam ništa lično protiv njih kao naroda, ali kako u vlastitoj zemlji još uvijek imam pravo na svoj izbor, radije ću kupovati od mog naroda, i takvog kakav jeste, malo naopak, malo blesav, ali u svakom slučaju...moj je.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2012 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne idem:? kod njih je sve kinesko Confused
a isao sam dok su radile kineskinje... Confused
nako bezveze....Confused

love is all you need
......

kokos992
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 28

Datum registracije: 09 Feb 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2012 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod nas ih ima na svakom koraku..sto da ne. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Da li ides u soping kod Kineza? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon