:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Domaća - Crni Gruja
Strana - Zločinački umovi
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
amanbre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2009 Poruke: 20
|
|
Los hombres de Paco
|
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
jooooj navukla sam se na onu tursku "nasledje jedne dame"
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Sweet Honey je napisao/la sledeće: | jooooj navukla sam se na onu tursku "nasledje jedne dame" |
Jao medena kako mi imamo isti ukus Nisam pratila Seherezadu, ali ovu seriju cesto gledam
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Kad lisce pada
Tracara i Vampirski dnevnici
|
|
|
dana064 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Apr 2012 Poruke: 18
|
|
selo gori a baba se ceslja svaku epizodu sam gledala dva puta
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Supernatural
Desperate Housewives
Dawson,s creek
Ally McBeal
Friends
Charmed
Buffy
Nip Tuck
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Od stranih: Prijatelji, Seks i grad, Tračara, Pali anđeo, Kraljica juga, Bones, Dr. House... I ima ih još...
A od domaćih: Miris kiše na Balkanu, Ljubav, navika, panika, Ono kao ljubav, Pozorište u kući, Moj rođek sa sela, Crni Gruja...
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Mućke,NCIS,Marinci iz L.A,Mesto zločina...a od domaćih - Žikina dinastija- nekoliko delova,ne znam kolko ih ima,Nikola Simić,gde je glumio u komedijama,zaboravila sam imena,mada ih imam u kući negde..Bolji život,Sivi dom...
|
|
|
savamartinovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2013 Poruke: 37
|
|
omiljena serija mi je bolji zivot
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Omiljena serija Game of thrones
|
|
|
Ryana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Jul 2015 Poruke: 19 Mesto: T-Man
|
|
Jooj, veliki sam fan serija, non-stop nesto gledam, evo nekih najomiljenijih mojih serija, ovo je samo deo:
Vampire Diaries
Devious Maids
Desperate Housewives
Lost Girl
Pretty Little Liars
Arrow
The Originals
Revenge
Witches of East End
Charmed
Continuum
Dexter
Beauty and the beast
Ima jos... Inace volim samo Americke. Spanske, Turske, domace i ostale me ne zanimaju jer su SMOR!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|