:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ju...sestro...jel'tebi baš tako vruće, da si počela da se raskopčavaš...sama?!
Ako slaviš Vaskrs - Hristos vaskrse.
A ako ne - zaboravi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
vidis kakva su vremena dosla, da devojka sama mora da se skida
slavim, naravno Vaistinu Hristos vaskrese draga...sta ima novo bre?? nesto te slabo vidjam ovde
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
|
|
|
Podbočilo, sestro, sa svih strana..Ne mogu ja to sve stići, ali se trudim, kako vidiš! Imala posla na poslu, imala posla u gerijatrijskom centtru, tj. kod vlastite kuće, imala posla sa onim svojim dedom, tj momkom..., vikendica, bašta, heklanje....šta da ti pričam, nije to lako sve sastaviti i da svi budu zadovoljni, a ponajviše ja!
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
jaoooooo ti heklas?? ja sam skoro isheklala sal neki, sad treba da krenem kapu navukla sam se na iglu bas je zarazno, ja sam mislila da me nece privlaciti, ali bas deluje opustajuce na mene, smiri me kad sam nervozna
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | ja sam skoro isheklala sal neki, sad treba da krenem kapu |
E vala, nasmija me! Pa jesi li to ti još zimus počela?! Naravano da znam heklati, kao i štrikati i manje više sve što nosim od takvih stvari je ruku mojih djelo! I meni je sirivalo živce, iskrena da budem, a zadovoljstvo kada završim nešto takvo graniči se sa...(o, Bože me prosti)
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
razumemo se
ne, ja sam kao svaka pametna devojka pocela da pletem na prolece
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Куц,куц..Хонице.. Сретан Ускрс!Христос Воскресе!
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
|
|
|
kako ti znas sta ja voliiiiiiiiiiiiiiiiiiim fala ti ziva bila
hvala cezarice, izvinjavam se na kasnjenju sa odgovorom
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
honiceeeeeeeeeeeee....jeziiicarooooooo...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
|
ne izazivaj me, treba posle da te stavljam tamo gde ne treba
jaooooooooooooooooo kinder jaje em jaje, em kinder
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
jezicara opet nije tu...
sigurno negdje neda mira onom svom plavusanu...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Mracna ulicica Cupavca (bez kutije) aka Sweet Honey :P |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3 ... , 20, 21, 22 sledeća |
Strana 21 od 22 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|