:: |
Autor |
Poruka |
SuperVanja93 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2011 Poruke: 9
|
|
Mnogo mi se dopala jedna žena sa kojom sam nekada radio i želeo bih nešto sa njom(sex,vezica,štagod.....). Međutim,fora je u tome što je ona starija od mene (16 godina razlike),pa ja ne znam šta da radim,jer znate i sami da je mozak žena u tim godinama drugačije koncipiran nego kod žena koje su 15-20 godina mlađe i da daleko drugačije razmišljaju,pa sam mislio da vas pitam šta da radim i kako da postupim kad je ona u pitanju(jer da je moje generacije znao bih kako).Da odustanem neću,jer to ne dolazi u obzir
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
pfffffffff... pa prvo skapiraj sta ti hoces od nje...
i sta god skapiras..to nema nikakve veze..jer od nje mozes samo da dobijes jedno...seks...
a vidim da imas 26 godina...pa kapiram da znas i kako se dolazi do seksa...
od zena tih godina je veoma lako dobiti malo njene njeznosti..naravno ako si iole pristojnog izgleda...
bez te pristojnosti..nikad i nigdje i nista.... neces dobiti lako...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|