:: |
Autor |
Poruka |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
uzvracam seki i Jeji po jedan (stipsa sam, pa sta ) i saljem Toniju, Kokou, gagici, cezarici, skorpijici, i jedan krepalinici
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Ja ću da ljubnem Mistilicu, jejicu, kukoljčicu, tonića, krepalinića, cezaricu, škorpijicu, honicu, njanjicu, coco bilića, Majčilicu i Lančicu!
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Vio se samo ljubite, pa ćete dobiti gripu.. Šalim se,nisam videla da se toni pojavio,njemu uzvraćam veliki Jeji,Mysty (jel me sad vidis),SweetHoney,gagici,Kuki,umiljatom Lanetu,škorpijici,romantičnoj maziIvanki,njanji,i bebi po četiri (mislim za bebu 3)a njanji 1 i može coco jedan poljubac,mada je juče dobio jedan poseban,tako da mi sad duguje 2.kissa..I NenaduS ..
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Vraćam onima koji su poljubac uputili i meni između ostalih.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
uzvracam gagici
i naravno...
jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće: | jejici...uzvracam...sve ljubce... i saljem dva tri topla da joj se nadju u ovoj hladnoci...i da je ugriju malice...
|
uzvracam tri topla koja me greju...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|