:: |
Autor |
Poruka |
bluesky22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jan 2012 Poruke: 1
|
|
Cuo sam da se vestice pojavljuju u snovima pa me zanima vase misljenje o tome,imam problem gde mi se ponavlja jedan los san u kome kao da neko sedne na mene a ja pocnem da se budim ali nemogu ni da kazem nista niti da se pomerim,cuo sam pricu kako su to neke vestice. Voleo bih da cujem vasa iskustva ili nesto o tome ako znate
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Vještice ne postoje. Prije će biti da je to neka tvoja griža savjest, nešto loše što si učinio nekome, ali zaista loše: postupkom, riječima, kojih se trenutno ne možeš sjetiti i koje si potisnuo duboko u svojoj podsvjesti, pa ti se kroz snove vraća. Ne misli o tome na takav način, pokušaj da dokučiš i da dozoveš iz prošlosti likove, koji ne moraju da liče na osobu koja te rpoganja u snovima...i naći ćeš odgovor. Ja, lično, imam ne snove, nego noćne more, ali sam postala svijesna da su to sve grijesi od pirje koji se vraćaju kako vrijeme prolazi i kako podsvijest izlazi na površinu kad joj se najmanje nadam. Savjest je jedan veliki teret, a grijeh isto tako. Upamti samo: vještica nema, sve te priče o Lilit i ostale nebuloze su izmišljene samo da bi čovjeka poput tebe pokušale okrenuti u neku vrstu sekte. Budi spokojan, saberi se, potrudi se koliko toliko ispraviti nešto što nije valjalo ili bar to ne ponoviti više i nestat će vještica i tereta.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
fb_1286209091 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2013 Poruke: 2
|
|
bluesky22 je napisao/la sledeće: | Cuo sam da se vestice pojavljuju u snovima pa me zanima vase misljenje o tome,imam problem gde mi se ponavlja jedan los san u kome kao da neko sedne na mene a ja pocnem da se budim ali nemogu ni da kazem nista niti da se pomerim,cuo sam pricu kako su to neke vestice. Voleo bih da cujem vasa iskustva ili nesto o tome ako znate |
Nisam čuo da su to veštice, ali sam čuo da su to neki tipovi neorganskih bića.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|