:: |
Autor |
Poruka |
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Pa ja mislim da naucno nije dokazano da tako nesto moze da se izvede. To ne znaci naravno da nekada necemo biti u stanju da levitiramo, bilo bi cool.
|
|
|
|
|
|
m1l1ja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jun 2006 Poruke: 39 Mesto: Priboj
|
|
Kako neko moze da lebdi (levitira) uprkos gravitaciji?
Nemojte mi samo antigravitaciju spominjati
8)
Okamova ostrica
|
_________________ Malo edukacije ne skodi 8) |
|
|
|
|
JUJA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 7
|
|
to su jako cudne stvari,ali i nakon svih pricica o sajlama i zicama ja jos uvjek vjerujem da je to stvarno moguce.mozda iluzionisti to rade sa sajlama i ostalim forama,al ima ljudi koji to stvarno mogu
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
i ja mislim da je to samo trik.ljudi nisu stvoreni da lete.. i mislim da nije pametno da iko pokusa da izvede to jer bi mogao da se ozlijedi
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
ne znam dali se stvarno može, jer sad je sve puno trikova i prevaranata, ali lijepo izgleda, mada da mogu ja bi radije krila ;o))) nego da lebdim u horizontali
|
|
|
|
|
|
MaD_MaX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd
|
|
evo jos malo podatka nemam dokaza ali jedan od najboljih prijatelja mi ispricao nesto o tome i iskreno verujem mu posto se zakunuo u mladjeg brata a i u zivotu se nije kunuo u njega kad je lagao
prica pocinje ovako vozio je stvari u kamionu za jednog coveka u neko seoce neznam koje zaboravio sam i kad je tamo dosao i istovario seo sa tim likom i poceli su pricu i zezali se i sad nekako dodjose na tu temu i taj covek pocne da mu prica o tome i ortak u fazonu lozi nekog drugog a ne mene neverujem ja u te stvari kao i u mnoge druge sto nije verovao do tog trenutka
i covek da bi mu dokazao kaze ajde da ti pokazem i sad ortak u fazonu aj prestani vise sa tim pricama i nelozi me molim te.
i covek da bi mu dokazao natera ga da izadju u dvoriste doduse nije ga podigao ali je uradio na malo drugaciji nacin is stajaceg polozaja krenuo je da ga prvo rukama spusta ledjima ka zemlji i gad se telo vec naslo pod uglom od 45 stepeni pustio ga je i njegovo telo nije palo vec je stajao pored njega i cekao da se spusti tik iznad zemlje i onda je pocelo polako telo da se dize a sta da vam kazem kad mi ortak reko da nezna dal se vise uplasio ili bio opusten ko da je oblak na nebu
a sad ja njemu verujem za ovo sto mi je ispricao
|
_________________ Sta mislite da li je Isus stvarno postojao i da li je stvarno vaskrsao:))
i ako bog postoji sto se nije pokazao:)) |
|
|
|
|
MileCitroen Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jan 2011 Poruke: 1
|
|
Sta mislite ,da li je moguce levitirati???
1.Sve sto je covekov um sposoban zamisliti i poverovati,to je sposoban i ostvariti.
2.Um nema drugih ogranicenja,osim onih koje mu sami nametnemo.
Da li je Isus stvarno postojao i vaskrsnuo, i da li BOG postoji i sto se ne pokazuje???
1.Odgovori na ova pitanja,nisu stvar razuma ,nego vere!
2.Isus je stvarno postojao,i sin je Boziji,kao i svako od nas ko je od krvi i mesa (vode i zemlje),s razlikom sto je bio najblizi Bogu ocu,i na najvisem nivou spoznaje,te je bez trunke necistote,pomagao svima koji su hteli pomoc
cinio dobra dela,i bio veliki deo beskonacne inteligencije,koja je svuda u nama i oko nas.Ne postoji na kugli zemaljskoj svesno bice koje nije culo za Isusa,pa jednostavno sveukupnom promisli,svakako je zasluzio,ljubav,postovanje i veru,kojom se treba voditi.Isus ne da je vaskrsnuo,vec vaskrsava stalno,odnosece covecije grehe i vracajuci se da pripoveda.Koji bi otac svoje dete zrtvovao onako kako je Bog zrvovao Isusa,za spas covecanstva,ne bi li se ljudi vodili verom,a ne politikom!?
|
|
|
|
|
|
Belosvitac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Dec 2011 Poruke: 1 Mesto: Sakule
|
|
Ja cesto imam snove u kojima levitiram. Jako su realni, svestan sam sta radim i lako izvodim voljom.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|