www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

7 Istina o zenskom orgazmu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2011 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ambrozija je napisao/la sledeće:
nextajox je napisao/la sledeće:
Ja imam jedan problem.
Kada se sama zadovoljavam doživim uvek orgazam.
A kada sam sa njim to ne mogu Neutral
Ne znam u čemu je problem.. Štaviše,opuštena sam,skroz mu se predam ali razlike kada sam sa njim i kada sam sama su sledeće: Arrow

Kada sam sama osetim 3 do 5 stezanja vagine i znam da je orgazam a kada sam sa njim
se osećam kao da sam na 7 nebu,ali nemam ta 3 do 5 stezanja vagine.. Confused
Zanima me da li je to i dalje orgazam?

Ja imam isti problem. Spavala sam sa tri decka u zivotu. Prvi se uopste nije trudio i taj seks je bio bezveze. Sa drugim sam bila skoro 5 godina i seks je bio bas dobar, ali orgazma nema. E, sad on je nekako mislio da ja imam orgazam Very Happy A ja sam ga pustila da on veruje u to. Zapravo, cini mi se da je trenutak kad ja bas navlazim tumacio kao da sam imala upravo orgazam. Uglavnom sad sam sa trecim deckom koga nije bilo tako lako prevariti. Ne glumi mi se, to je totalno bezveze a i provalio bi me. Decko mi je super, pun razumevanja i siguran u sebe tako da sam mogla skroz otvoreno da mu kazem da mi se to jednostavno ne desava, da redovno masturbiram i da tad nemam nikakav problem, da isto tako volim seks i da mi ne smeta sto orgazma nema.
Ono sto svi kazu pa i moj decko, bez stimulacije klitorisa nema nista. Samo seks penis-vagina nije dovoljan. Jeste u pozama gde se tokom takvog seksa trljka i klitoris, ali cini mi se da je to retko. Oralni pomaze zenama, ali ja ga nesto ne volim. Ne svidja mi se sve kako me neko dira tu, zapravo jako malo od toga mi se svidja. Uvek sam u fazonu, 'ok predji na stvar' Very Happy
Poza koju smo probali jeste kad me uzima od pozadi a u isto vreme me dira rukom. Jeste da nije bas lako, mora decko da se malo potrudi. Jednom sam mnoooogo bila napaljena jer se nismo dugo videli, pa je to bilo fenomenalno i sigurno sam mogla, nego sam se uplasila da necu moci, pa ce biti blam sto se toliko trudio a ja ne mogu. Uglavnom, izmakla sam se i rekla mu da zavrsi posle cega me je zezao da sam pobegulja.
Jako je bitno da imas ok partnera sa kojim mozes da pricas o svemu i moras da se opustis, da ti ne dolaze takve gluposti u glavu kao meni taj put.
Ovu temu sam i nasla jer sad trenutno citam sve i svasta o tome, pokusavam da se informisem i vidim tudja iskustva. Posto sad imam tako super partnera i otvorila mi se mogucnost, bas bih volela da probam i tokom seksa da dozivim orgazam a i to bi bilo nesto sto sam samo sa njim podelila pa kapiram da bi i za nasu vezu to bilo lepo.
Izvinjavam se za dugacak post, tvoj odgovor je bio bas iskren a bilo je mnogo iluzija napisano na ovoj temi, pa sam htela da ti napisem da nisi sama. Sigurno ima jos mnogo devojaka koje se ustrucavaju da pisu. Ali me zanimaju i iskustva devojaka koje nemaju taj problem jer nisam mnogo pricala sa svojim drugaricama o tome. Bar ne u toliko detalja, jedna mi je pricala ali nije bilo bas helpful. Samo je rekla da joj se dugo nije desavalo i onda odjednom je pocelo i od tada moze sa svakim i svaki put. Nije opisivala na koji nacin dolazi do toga.

Napokon da neko ima isti problem! ali skroz isti,akođe ni ja ne volim oralni sex,mislim volim kad njemu pružim al kad on želi meni,ne volim baš,nije mi to neki osećaj.. tako da se nadam da ću jednog dana uspeti sa njim jer ne želim više sama Sad pročitala sam da je jedna žena tek nakon 13 god pa mi je to uteha hahah.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> 7 Istina o zenskom orgazmu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon