:: |
Autor |
Poruka |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | ne mogu da verujem kako neko moze da se nasmeje na gluposti americke bezvezne produkcije, oni ne da nisu smesni vec su jako zalosni...
ljubitelji komedija jedino mogu da se vrate nasim starim, kao sto su Zikina dinastija, Tesna koza, itd....
preporucujem i francuske, Zandarm, u nastavcima |
Americke komedije su bas super,ne vidim zasto ti se ne svidjaju
Osim ukusi su razliciti
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Mi nismo andjeli 1
Meet the parents
Meet the Fockers
Zoolender
Sta je to sa Meri?
Good Luck Chuck
Cak i Leri,brak po meri
Lajanje na zvezde.....jaoo ima puno
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Litle man
white chicks
zikina dinastija
mrak 2
tesna koza
..........................................................................
|
|
|
hani77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Nov 2009 Poruke: 33
|
|
Jel moze preporuka romanticnih komedija u ulozi Hju Granta,obozavam ga.Nedavno sam gledala komediju u glavnoj ulozi Sandre Bulok "dok si ti spavao" i toplo je preporucujem
jovan ducic je napisao/la sledeće: | Dajte mi neke naslove dobrih KOMEDIJA i opisite nijhovu radnju |
ja sam ovu gledala
Dok si ti spavao
Lusi (Sandra Bulok) prodaje karte za podzemnu železnicu. Potajno je zaljubljena u Pitera (Piter Galager) koji svakodnevno dolazi na njen šalter.
Jednoga dana Pitera napadaju lopovi i ostavljaju ga na šinama. Lusi ga spasava od sigurne smrti. Nevolje nastaju kada Pitera, koji je u komi u bolnici, posete roditelji i na osnovu jednog Lusinog komentara zaključe da mu je ona verenica. I ne samo to, njih dvoje smatraju da je Lusi neodoljiva, prava devojka za njihovog sina. Međutim, Piterov brat Džek (Bil Pulman) nije uveren da Lusi govori istinu. Iako je Džek sumnjičav, Lusi počinje da se zaljubljuje u njega.
[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
bubarica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 11
|
|
Zadnju komediju koju sam odgledala je The Heartbreak Kid
i mogu reci da je jedan od najsmesnijih filmova koje sam do sad gledala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|