:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Na žalost, pritisnuta nedostatkom vremena, porodičnim i poslovnim problemima sve manje imam vremena za knjigu, a i vid mi ne dopušta kao nekad da do pola noći ne ispuštam stranice kakve dobre knjige i zbog toga mnogo gubim. Daleko od toga da ne čitam, ali jednostavno mi počinje padati koncentracija u jednom momentu, tako da je radije odložim za neki sledeći put. I mislim da čitanje dobre knjige nikad nije gubljenje vremena, da se na taj način gradi jedan svojevrstan pogled na svijet, kao i sam fond riječi i kulturno izražavanje. Čitanje knjiga treba da postane i navika koliko i zadovoljstvo, a primjećujem da mnogi mladi ljudi, bar ovdje kod mene, ne čitaju knjige što se može primjetiti upravo po nedostatku da slože bilo koju pametnu i prosto proširenu rečenicu. Za mnoge pisce, poznate, gotovo da i nisu čuli, što je zaista poražavajuće. Čak i citate koje postavljaju i pronađu bog zna gdje i gađaju se njima, uopšte ne shvataju kao što ne shvataju smisao jedne dubokoumne misli.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|