:: |
Autor |
Poruka |
hetaira Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Jul 2008 Poruke: 676 Mesto: Kotor

|
|
''Bolje ti stoji kad se ne sminkas''-kaze,tako da mi to nije problem,uglavnom se sminkam kad uvece izlazim..
|
_________________ ..THE WORLD IS MINE... |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Sto se tice sminke, nikada nisam imala problema ni sa jednim deckom! Mada se svaki dan sminkam zbog posla, jedino subotom ceo dan i nedeljom odmaram ali i onda stavim samo maskaru posto ne mogu bez nje
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...

|
|
nemam takve tripove
inache sam stalno nashminkana, shminkam se ponekad chak i kad znam da necu da izlazim iz stana, jednostavno volim to- osim kada sam sa dechkom. tada se obichno ne shminkam, jer mi nekako smeta, mogu misliti kako mu je kada me ljubi, a oseca ukus pudera i bude kao da je jeo burek od mog sjaja za usne
jednostavno ne obracam paznju na to. od samog starta se pojavljujem ispred dechka chupava, nenashminkana i u trenerci, a i skroz sredjena, sa full make-up-om i na shtiklama. dechko i najbolje drugarice su osobe sa kojima mogu da budem potpuno opushtena- tako gledam na to
eto, prvo jutro pored sadashnjeg dechka: on me budi poljupcima, ja otvaram ochi, smeshim se, on me mazi, gleda i kaze- prelepa si
ustajem i odlazim do wc-a...maaaajko mila, kad nisam umrla od straha kad sam videla onu spodobu u ogledalu ali, skroz mi nije bilo u glavi neshto tipa "ijaaao, sramota me je od njega!!!"
opushteno
|
|
|
|
|
 |
zeus_va Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 5

|
|
ako ste lepi onda nema potrebe da se plasite sta ce se desiti ujutru
|
|
|
|
|
 |
skljmn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 1 Mesto: Novi Sad

|
|
Moj decko mene moli da se nesminkam jer kaze lepsa sam mu ... Ja to bas i nevolim ali ajde...
|
_________________ VOLIM VAS SVE... |
|
|
|
 |
Pirate Shakira Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Sep 2008 Poruke: 50 Mesto: Novi Sad

|
|
Svi mi kazu da sam lepsa bez sminke, ali sta to vredi ako se bez malo maskare nekim danima osecam kao grob
|
_________________ Elektro, makes you feel fine... |
|
|
|
 |
semidelux Upućeni član

|
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS

|
|
nisam nikada imala situaciju ni da dechku smeta ili ne smeta kad se shminkam
to je moja stvar, ja svima kazhem, kako se osetjam!
nekad se prelepo osetjam chistog lica bez shimnke, a nekad uzhasno
meni je frizura mnogo bitnija
ako je to krsh! i ja sam!!!
inache, moja shminka je samo korektor za podochnjake, maskara i rumenilo toliko o tome
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
E na ovoj se temi zaista moram nasmijati! Koja tragedija da te vidi bez šminke, majko moja!?
Šta bih drugo i rekla? Ne šminkam se nikad i nikad nisam jurila ujutro u kupatilo da bih sebe vidjela u ogledalu prije nego me on vidi. Otvorim oči, nasmijem se, zagrlim ga i znam da sam samoj sebi tada lijepa od ljubavi koju osjećam. A on se nikad nije do sada požalio ili prebacio mi kako izgledam, dovoljan dokaz da me voli jednako ujutro kao i uveče.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ko će me voleti sa šminkom, voleće me i bez nje. Ne bi valjalo da me posmatra i voli samo zbog iste, valjda postoje neke primarnije stvari za ljubav
|
|
|
|
|
 |
oljica-lolica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jul 2011 Poruke: 51 Mesto: Jadransko more

|
|
Volim da se sminkam ali ne previse.Maskara i sjaj za usne su mi glavi,bez ostalog mogu
|
_________________ "Ljubav !
Čitava knjiga u jednoj riječi,
cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,
grom u jednom dodiru,
hiljadu godina u jednom trenu." |
|
|
|
 |
Katiii <3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 29 Avg 2011 Poruke: 4

|
|
Iskreno,ja imam drugarice koje ne smeju ni do prodavnice da izadju bez sminke,a jos smo iz sela,i to me uzasno nervira,pa ko ce te videti u selu,molim te? 'Ajde,izadjes,u redu,volim i ja da se nasminkam,ali ovako ne..imam cisto lice i nije mi potreban nikakav puder..A pred deckom stavim maskaru,i korektor,ako imam neku bubuljicu i to je to..
|
|
|
|
|
 |
lucigreen90 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Okt 2011 Poruke: 8

|
|
tamarish je napisao/la sledeće: | Uf,da li vam je poznato ono "Prvi put se budite zajedno i on se probudio pre tebe!I onda sa torbom punom sminke pokusavas neprimetno da odes do kupatila da se sredis
:dama: |
joooj, kako sam se sad slatko nasmijala. ovo se meni desava (ukoliko je bas neki frajer pored mene ) ocito nemam dovoljno samopouzdanja, moram to nekako poceti rijesavati
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|