www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kafa na astroloskom meniju
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~
::  
Autor Poruka
Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vaga sam ali kafu bas i ne pijem...sem kad mi drugarica gledea u solju Very Happy a ne volim sa mlekom nikako...pre sam za nes kafu

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Riba

Iako su mastovite,Ribe ne inspirisu razlicite kafe.Vole jednostavnost.Dakle,obicna,bez kerefeka.

hmm...ne znam...ja uopste ne pijem kafu...

...zauvijek tvoja...

**kissy&granger forever**

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Godine: 39

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vodolija mozda ne shvata u cemu je draz kafe,pa moze da vam ponudi caj od malina.

Prvo ne volim cokoladu, pa sad ovo...Shocked Shocked

Mislim da sam izrod Vodolija...Laughing

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Apsolutno se slažem sa devičanskom definicijom Very Happy

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 27, 2010 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Rak

Klasicna kafa za Raka tradicionalistu.Vazno je da je ovaj nezni znak opusteno pijucka dok je udobno zavaljen u fotelji.

Da, da...upravo ja i moj odnos prema tom čarobnom napitku.

beckham011
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 22 Sep 2008
Mesto: планета Земља

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 01, 2010 2:46 am    Naslov poruke: Re: Kafa na astroloskom meniju Na vrh strane Na dno strane

sekula_au je napisao/la sledeće:

Vaga

Za Vagu kazu da sve odluke u zivotu prvo odmeri na vagi.Kad je kafa u pitanju,Vaga ima odlican balans,pije kafu sa mlekom.

Pa ne znam baš... U poslednje vreme više volim kafu bez mleka. Običnu ili instant sa malo šećera.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 18, 2011 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Vodolija mozda ne shvata u cemu je draz kafe,pa moze da vam ponudi caj od malina.

ili dva tri deca votke ili dva litra vina... Wink
curama uvijek treba dati povod da mogu naci opravdan izgovor... koji ja uvijek uvazim... Mr. Green

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 18, 2011 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Rak

Klasicna kafa za Raka tradicionalistu.Vazno je da je ovaj nezni znak opusteno pijucka dok je udobno zavaljen u fotelji.

Kako rekoh pre, to jesam ja ali Gospodin...e tu se mnogo razlikujemo, s tim da me zaista pusti da uživam bez obzira na

Citat:
Jarac

Jarac ne voli da gubi vreme.Kafa da,ali samo kratak espreso,na brzinu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~ -> Kafa na astroloskom meniju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon