www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izbor fakulteta
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 09, 2010 6:59 pm    Naslov poruke: Re: Izbor fakulteta Na vrh strane Na dno strane

XpucTuHa je napisao/la sledeće:
Sta je bilo presudno kod vas? Ko je uticao na vasu odluku pri odlucivanju koji cete fakultet upisati?

Roditelji, odredjeni nastavnik, drustvo ili mozda nesto cetvrto?

Volela bih da cujem vase komentare po tom pitanju.

PozZz

Very Happy

Fakultet sam birala ja, sa strane roditelja sam imala potpunu podrsku, iako sam izabrala smer s' kojim mozda necu odmah naci posao, ali sam izabrala to sto sam htela, sto volim i znam da cu se maximalno potruditi Very Happy

Upisala sam Filozofski fakultet: poljski i juznoslovenske jezike sa knjizevnostima

Wink Wink Very Happy

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 30, 2010 2:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Presudilo je interesovanje ka racunarima i uopste elektrotehnici.
Fakultet sam birao sam, niko nije uticao na mene a od najblizih sam imao podrsku.

Napravio sam gresku pa sam zato i sam kriv sto je apsolutno ispravno.
Vise bi mi bilo zao da mi je neko zabranio da upisem sta zelim nego da me pusti da sam uvidim neke stvari.

We walk around just playin' the violin behind you

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 17, 2011 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Presudila je ljubav prema matematici...Moja majka i najstariji brat bi najviše voleli da nastavim arhitekturu, ali su tata i drugi stariji brat više za to da upišem ono što i volim...Iskreno, mislim da ću se bolje snaći sa finansijskom matematikom, nego sa arhitekturom, a i matematika je predmet koji sam oduvek volela... Very Happy

Ako se i pokajem to će biti moja krivica, a ne mamina ili nekog drugog...Sve ima svoje zašto...Tako jednostavno mora... Very Happy

carapica_8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 25 Apr 2011

russia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 25, 2011 3:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upisi ono sto se tebi svidja a i gde ces naci posao najsigurnije, btw roditelji ti mogu dati savet ali ti imas poslednju rec, na tebi je da odlucis.
Na mene je uticala ljubav prema politickim naukama koju su mi preneli roditelji, ali i drustvo, i upste situacija.........Bice dobro Wink

Katiii <3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 29 Avg 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2011 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sada pocinjem da razmisljam koji fakultet da upisem,ali mislim da ce to biti nesto vezano za medicinu,posto idem u srednju medicinsku skolu,smer zubni tehnicar...Moji roditelji mi kazu da upisem sta ja zelim,jer to cu ja raditi u zivotu..A realno,mislim da je to ispravno,roditelji,profesori i prijatelji ti mogu dati savet,a ti mozes sve to lepo razmotriti i upisati ono sto ti zelis i sto mislis da je najbolje za tebe Smile

bjdarko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Sep 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2011 12:02 pm    Naslov poruke: Re: Izbor fakulteta Na vrh strane Na dno strane

XpucTuHa je napisao/la sledeće:
Sta je bilo presudno kod vas? Ko je uticao na vasu odluku pri odlucivanju koji cete fakultet upisati?

Roditelji, odredjeni nastavnik, drustvo ili mozda nesto cetvrto?

Volela bih da cujem vase komentare po tom pitanju.

PozZz

Very Happy

Neka bude presudno kako to voliš i da li si ti stvarno za to! Drugo, da li ima posla u toj profesiji!

droger
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 19 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 09, 2011 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gledajte da upisete nesto sto ce te voleti da radite i generalno moci naci posao u toj struci. Dzabe vam da upisete za astronauta ako nikada necete imati priliku da poletite u svemir, zato izaberite nesto gde cete naci posao, Npr. ako se dvoumite izmedju matematike i fizike, uzmite matematiku, u jednoj skoli je potrebno vise profesora matematike nego fizike, vodite se malo tom racunicom...

bjdarko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Sep 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 09, 2011 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

droger je napisao/la sledeće:
Gledajte da upisete nesto sto ce te voleti da radite i generalno moci naci posao u toj struci. Dzabe vam da upisete za astronauta ako nikada necete imati priliku da poletite u svemir, zato izaberite nesto gde cete naci posao, Npr. ako se dvoumite izmedju matematike i fizike, uzmite matematiku, u jednoj skoli je potrebno vise profesora matematike nego fizike, vodite se malo tom racunicom...

Uptravo to! Ali ima jedna stvar koja otežava sve to a to je da ima sve manje i manje fakulteta sa ozboljnim programima i pravim funkcionalnim znanjem. Izlaze svršeni studenti obezglavljeni!

nacaaleksic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Apr 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 09, 2011 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ono što je sigurno jeste da ne znate, u suštini, šta želite da radite i šta vama odgovara dok se ne isprobate u tome. Ukoliko postoji neka oblast koja posebno privlači pažnju i u kojoj biste mogli, koliko god, da ostvarite svoje snove, a ujedno zadovoljite i finansijske kriterijume koje život nalaže, onda se posvetite tome i pružite svoj maksimum.
Meni je ljubav prema deci presudila i shodno tome, upisala sam i završila taj fakultet, u Beogradu. Ukoliko je potrebna neka dodatna informacija u vezi sa ovim fakultetom, tu sam! Very Happy

droger
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 19 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 09, 2011 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bjdarko je napisao/la sledeće:

Uptravo to! Ali ima jedna stvar koja otežava sve to a to je da ima sve manje i manje fakulteta sa ozboljnim programima i pravim funkcionalnim znanjem. Izlaze svršeni studenti obezglavljeni!

Pa generalno sa bilo kog fakulteta ces izaci sa relativno slabim znanjem iz oblasti kojom treba da se bavis, kasnije kad krenes stvarno da radis stecices potrebnu praksu i pravno znanje svog posla, sve to samo ide...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Izbor fakulteta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strana 11 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon