:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Presudilo je interesovanje ka racunarima i uopste elektrotehnici.
Fakultet sam birao sam, niko nije uticao na mene a od najblizih sam imao podrsku.
Napravio sam gresku pa sam zato i sam kriv sto je apsolutno ispravno.
Vise bi mi bilo zao da mi je neko zabranio da upisem sta zelim nego da me pusti da sam uvidim neke stvari.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Presudila je ljubav prema matematici...Moja majka i najstariji brat bi najviše voleli da nastavim arhitekturu, ali su tata i drugi stariji brat više za to da upišem ono što i volim...Iskreno, mislim da ću se bolje snaći sa finansijskom matematikom, nego sa arhitekturom, a i matematika je predmet koji sam oduvek volela...
Ako se i pokajem to će biti moja krivica, a ne mamina ili nekog drugog...Sve ima svoje zašto...Tako jednostavno mora...
|
|
|
|
carapica_8 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Apr 2011 Poruke: 22
|
|
Upisi ono sto se tebi svidja a i gde ces naci posao najsigurnije, btw roditelji ti mogu dati savet ali ti imas poslednju rec, na tebi je da odlucis.
Na mene je uticala ljubav prema politickim naukama koju su mi preneli roditelji, ali i drustvo, i upste situacija.........Bice dobro
|
_________________ KAKO SE ZATVARA NALOG NA OVOM SAJTU????????????????????????????????????????? |
|
|
|
|
Katiii <3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 29 Avg 2011 Poruke: 4
|
|
Ja sada pocinjem da razmisljam koji fakultet da upisem,ali mislim da ce to biti nesto vezano za medicinu,posto idem u srednju medicinsku skolu,smer zubni tehnicar...Moji roditelji mi kazu da upisem sta ja zelim,jer to cu ja raditi u zivotu..A realno,mislim da je to ispravno,roditelji,profesori i prijatelji ti mogu dati savet,a ti mozes sve to lepo razmotriti i upisati ono sto ti zelis i sto mislis da je najbolje za tebe
|
|
|
|
|
|
bjdarko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2011 Poruke: 47
|
|
XpucTuHa je napisao/la sledeće: | Sta je bilo presudno kod vas? Ko je uticao na vasu odluku pri odlucivanju koji cete fakultet upisati?
Roditelji, odredjeni nastavnik, drustvo ili mozda nesto cetvrto?
Volela bih da cujem vase komentare po tom pitanju.
PozZz
|
Neka bude presudno kako to voliš i da li si ti stvarno za to! Drugo, da li ima posla u toj profesiji!
|
|
|
|
|
|
droger Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
Gledajte da upisete nesto sto ce te voleti da radite i generalno moci naci posao u toj struci. Dzabe vam da upisete za astronauta ako nikada necete imati priliku da poletite u svemir, zato izaberite nesto gde cete naci posao, Npr. ako se dvoumite izmedju matematike i fizike, uzmite matematiku, u jednoj skoli je potrebno vise profesora matematike nego fizike, vodite se malo tom racunicom...
|
|
|
|
|
|
bjdarko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2011 Poruke: 47
|
|
droger je napisao/la sledeće: | Gledajte da upisete nesto sto ce te voleti da radite i generalno moci naci posao u toj struci. Dzabe vam da upisete za astronauta ako nikada necete imati priliku da poletite u svemir, zato izaberite nesto gde cete naci posao, Npr. ako se dvoumite izmedju matematike i fizike, uzmite matematiku, u jednoj skoli je potrebno vise profesora matematike nego fizike, vodite se malo tom racunicom... |
Uptravo to! Ali ima jedna stvar koja otežava sve to a to je da ima sve manje i manje fakulteta sa ozboljnim programima i pravim funkcionalnim znanjem. Izlaze svršeni studenti obezglavljeni!
|
|
|
|
|
|
nacaaleksic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Apr 2011 Poruke: 91
|
|
Ono što je sigurno jeste da ne znate, u suštini, šta želite da radite i šta vama odgovara dok se ne isprobate u tome. Ukoliko postoji neka oblast koja posebno privlači pažnju i u kojoj biste mogli, koliko god, da ostvarite svoje snove, a ujedno zadovoljite i finansijske kriterijume koje život nalaže, onda se posvetite tome i pružite svoj maksimum.
Meni je ljubav prema deci presudila i shodno tome, upisala sam i završila taj fakultet, u Beogradu. Ukoliko je potrebna neka dodatna informacija u vezi sa ovim fakultetom, tu sam!
|
_________________ ...100% znam da ti si taj... |
|
|
|
|
droger Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
bjdarko je napisao/la sledeće: |
Uptravo to! Ali ima jedna stvar koja otežava sve to a to je da ima sve manje i manje fakulteta sa ozboljnim programima i pravim funkcionalnim znanjem. Izlaze svršeni studenti obezglavljeni! |
Pa generalno sa bilo kog fakulteta ces izaci sa relativno slabim znanjem iz oblasti kojom treba da se bavis, kasnije kad krenes stvarno da radis stecices potrebnu praksu i pravno znanje svog posla, sve to samo ide...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|