:: |
Autor |
Poruka |
crnokosa00 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Dec 2007 Poruke: 9
|
|
Pozdrav, u posljednje vrijeme mi se desava da sam konstantno nervozna , dovoljno je da ustanem raspolozena ,momak me nazove on nervozan rijec po rijec nastane svadja,ja se pocnem tresti,od ljutnje bih plakala,ne osjecam se dobro.. Imam zelju da pobjegnem od svega da se odmorim, ponekad histerisem imam osjecaj kao da ni s kim ne mogu pricati. Npr vozim ,neko zeli da skrenem na neko mjesto u zadnjem trenutku ja to ne uradim momak plane,posvadjamo se,kasnije se izvine a u meni i dalje ostane neki cudan osjecaj potistenosti..Ne znam da li je problem u meni ili u njemu,ali ne osjecam se dobro u vlastitoj kozi.. Jednostavno kao da vise nemam snage ...nekad mi se cini kao da ludim,.,,,nemam povjerenja u ljude,prilikom svadje moja intonacija nije smirena kao prije nego odmah planem,posvadjam se... i sl ...Da li se neko nasao u slicnoj situaciji ? [size=18][/size]
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Da.
Ja.
Citam li to tektonske potrese u vezi? Nekad takve stvari treba jednostavno prekinuti. Tek kad se dodirne dno moze se lakse plivati ka gore.
edit by skorpijica: ostatak nije bio za ovu temu
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Da.
Ja.
Citam li to tektonske potrese u vezi? Nekad takve stvari treba jednostavno prekinuti. Tek kad se dodirne dno moze se lakse plivati ka gore.
edit by skorpijica: ostatak nije bio za ovu temu |
Hmmm mozda samo odbijam vjerovati u to... dal je stvar u meni il vezi ..kontas ?? :S
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Jedno sa drugim uvijek ima veze. Možda prosto osjećaš da je došlo vrijeme za promjene, a uslijed ustaljene navike to ne činiš. Tvoj post je, doduše, jako kratak da bi se stvari sagledale iz svakog ugla. Opisuješ stanje raspoloženja u njegovoj blizini. Ako je tako sa svim ljudima koji te okružuju, onda je samo do tebe i tako nećeš dugo biti u stanju funkcionisati, jer ćeš pući. Potraži u sebi razlog vlastitog nezadovoljstva, i nervoze i posmatraj kakva si u nekom drugom okruženju. Toliko toga može biti u pitanju, umor, posao, porodica...da je gotovo nemoguće dati prave savjete i biti pametan.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Jedno sa drugim uvijek ima veze. Možda prosto osjećaš da je došlo vrijeme za promjene, a uslijed ustaljene navike to ne činiš. Tvoj post je, doduše, jako kratak da bi se stvari sagledale iz svakog ugla. Opisuješ stanje raspoloženja u njegovoj blizini. Ako je tako sa svim ljudima koji te okružuju, onda je samo do tebe i tako nećeš dugo biti u stanju funkcionisati, jer ćeš pući. Potraži u sebi razlog vlastitog nezadovoljstva, i nervoze i posmatraj kakva si u nekom drugom okruženju. Toliko toga može biti u pitanju, umor, posao, porodica...da je gotovo nemoguće dati prave savjete i biti pametan. |
MA da,slazem se.. dalo bi se o tome sad raspravljati ... u svakom slucaju hvala
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Dalo bi se raspravljati, naravno, samo koliko će to tebe natjerati da raspraviš sama sa sobom, to je upitno, jer se čovjek teško suočava sam sa sobom, u lavlje bi kandže lakše uletio, nego pogledao sebe u pravom svjetlu. Dakle, ovdje smo svi radi druženja, upoznavanja, razmjenjivanja riječi, iskustava, zeze, ali je poenta nakon svega da si u miru i načisto sam sa sobom. I tek tad ćeš biti i sa ostalim svijetom. Razmisli šta ti je dalje činiti i koji ćeš korak preduzeti da takvo stanje u kom si trenutno ne potraje i ne pretvori se u totalnu depresiju i nezadovoljstvo, a iz toga svega dolaze i mnogo gore stvari.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
crnokosa je l imas plave ili zelene oci..? ako imas ne sekiraj se...
naci ces sebi uvijek lijepog i gotivnog momka...
a ako te nesto gusi u vezi..trebas to da procepis ili da ga sutnes...
a ocigledno je da te on gusi , smara i tusi...nije on za tebe..ostavi ga...
ti sebi nadji nekog ko te nece zivcirati i skime ce ti biti lijepo...
ko ce te slusat, pazit i maziti...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Lovac8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Apr 2012 Poruke: 19
|
|
dobar seks i rijesit ce se..
|
|
|
|
|
|
oblanda005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2014 Poruke: 11
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|