:: |
Autor |
Poruka |
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Nisam bio u toj situaciji. A da sam bio, verovatno bi zbog deteta, samih nas da nam bude lakse, i na kraju finansije, verovatno otisao da zivim kod zeninih na neko vreme.
Pod uslovom, pre preseljenja bih sigurno okupo sve za jedan sto i porazgovarao kao normalan svet, sta zena i ja ocekujemo od njih, i da cujemo sta oni od nas ocekuju.
Jednom recju da se dogovorimo, sta se moze, a sta ne. Da ne bude bruka ti peces rostilj i zoves svoje i zenino (mladje) drustvo i sada oni da ti se prilepe medju drustvo gde se sigurno oni nebi osecali opusteno.
Sve mora imati svoju granicu.
Sve najlepse cestitke za novopecene roditelje. Videces, taj dan ce ti biti najlepsi i najsrecniji.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
zivjeti u zeninoj kuci...jel to vic ili...
nisam htio u kuci od roditelja svojih da zivim a da zivim s nekim vampirima i krvopijama...
ne pada mi napamet....kao i njima... posto se ja ne ponasam civilizovano kada mi neko nesto kaze,
sto ne prilici...odraslom covjeku ili zeni...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|